Niğde Belediyespor bugün evinde Ceyhanspor ile karşılaştı .

Haber : Enes Can ÖZMEN   - özel


Niğde Belediyespor Maça : Kalede Cihan - Defans Hattında Seyit- Cafer Elek - Murat Demirezen - Fatih Durak Orta Sahada Erdi Balcı -Mustafa Taşkın- Onur Ergül - Resul Ekrem Turhan Forvet Hattında İse Mehmet Narin ve Haşim Ateş 11 ile maça çıktı .


Maça baskılı başlayan Niğde Belediyespor taraftarının destegi ile Ceyhanspor savunmasını resmen topa tuttu ama ilk yarı her iki takımdanda gol sesi çıkmadı ikinci yarı ise Niğde Belediyespor Taraftarının destegi ile daha çok atak yapmaya başladı dakika 82 gösterdiginde Haşim Ateşin ara pasıyla Hakan Albayrak Ceza sahası içinde topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kalan Hakan güzel bir vuruş ile takımının golünü ve maç skorunu belirledi .


Maça İlgi Büyüktü Kardeşlik İse Herkese Ders oldu :

Niğdeliler Taraftar grubu ile Yeşil Panzerler grubu geçen seneden başlayan dostluk bu senede aynı şekilde devam etti Saat 11:00 sıralarında Panzerler otobüsünü Aktaş'tan alıp meydana getirdi meydanda büyük bir kalabalık karşıladı . Meşaleler ile karşıladılar meydanda ve meydanda Ceyhan Niğde Diye Bağıran taraftarlar Meydanda Heycan uyandırdı ve maç sonuda her iki taraf birbirini tebrik ederek Panzerleri uğurladılar .


Niğde Belediyespor - Ceyhan Spor maçını Niğde Ak Parti   Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu ve  Ömer Selvi , CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak,  Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başta olmak üzere bir çok protokol üyeside karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiler. 

Niğde Belediyespor 40 puan ile averajla Ceyhan Spor'un ikinci sırada !

Ligi ilk iki sırada bitirse playof oynuyacak ve 3 lige çıkma maçları oynayacaktır .1 sırada bitiren tek maç  oynayıp 3 lige çıkacak 2 bitiren ise 2 maç oynayıp kazandıgı taktirde 3 lige çıkacak.
 





Editör: TE Bilişim