İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN ÜSTTEKİ BUTONLARA TIKLAYIN

Maçın Özeti Sayfanın Altında


 Niğde 5 Şubat Stadyumu'nda oynanan kaşılaşmaya yedek ve gençler ağırlıklı bir kadroyla çıkan Beşiktaş,  henüz 20. saniyede Kadir Arı'nın golü ile öne geçti. İkinci yarının başlaması ile 
oyun daha da hareketlenirken 55. dakikada sağ kanattan gelen ortada Hilbert topu kendi filelerine gönderdi ve Niğde tribünlerini coşturdu. 


AYBABA: "BİZİM İÇİN KABUS GİBİYDİ..."


KARŞILAŞMAYI ÇATILARDAN İZLEDİLER - MAÇTAN KARELER

"BEŞİKTAŞ BİZİ HAFİFE ALMIŞ OLABİLİR..."

Ancak Niğdelilerin sevinci sadece 8 dakika sürdü. 63. dakikada kornerden golen ortada Ersan Gülüm, topu kafayla filelere gönderdi ve siyah beyazlıları 2-1 öne geçirdi. Özellikle maçın son 15 dakikasında Beşiltaş kalesinde ciddi tehlikeler yaratan Niğde Belediyespor, yakaldığı 2-3 net pozisyonda beraberlik golüne ulaşamadı. 

BEŞİKTAŞ PATATES OLUYORDU Orhan CAN yazıyor

KADROLAR;

NİĞDE BELEDİYESPOR: Asım (6)- Nur (6)i, Çetiner (6), Tahsin (5), Tolga (6), Hamdullah (7), Rafet (6), Melih (5), Murat (6) (Dk.65 Mustafa 6), Serdar Mert (6), Burak Gezer (6)(Dk.64 İlker 6)YEDEKLER: Mevlüt, Oğuz, Mustafa, Rıdvan, Tugay, Fatih, İlker

BEŞİKTAŞ: Cenk (8), Hilbert (6), Escude (5), Ersan (6), Mehmet Akgün (5), Necip (8), Hasan Türk (4), Erkan Kaş (4) (Dk. 56 Olcay 6) , Kadir Arı (5), Mehmet Akyüz (5)(Dk.71 Koray 5), Batuhan Karadeniz (6) (Dk. 56 Mertcan 5)
YEDEKLER: Emre Metin, Olcay, Uğur, İbrahim Toraman, Koray Yıldız, Mertcan Aktaş, Oğuzhan ise yedek soyunacak

Samet Ayababa: Oyuncularımız bize kabus yaşattı

Karşılaşmanın ardından bir değerlendirme yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba şu açıklamaları yaptı; 

"Bunlar en zon maçlar.. Oyuncularımızı bir türlü konsatmtre edemiyoruz. Alt kademe takımları çok ciddiye almıyorular. Ama rakibimiz bize karşı çok konsantre çıkıyorlar. Beşiktaş forması çok ağır bir forma onu taşıyabilmek için çk çalışmak, her fırsatı değerlendirerek bu forma giyilebilir. Genö arkadaşlar bize kabus gibi bir maç izlettrdiler. Kısaca söyleyebilirim ki bu maç bizim için bir kabustu.."

Tek yönetici var!

Beşiktaş’ın Türkiye Kupasında Niğde Belediyespor ile yaptığı karşılaşmayı tek yönetici Ahmet Kavalcı izledi. Siyah beyazlı kafileye Niğde’de kongre üyesi Orhan Ballı tarafından yörenin söğürtme kebabı ikram edildi.

Yanlışlıkla 100 bin TL’lik reklam topladılar sonra geri verdiler

Beşikktaş- Niğde Belediyespor karşılaşma öncesi saha kenarındaki panolar için 100 bin TL’lik reklam toplanması Türkiye Kupası sponsoru Ziraat Bankası yetkililerini çıldırttı. Ziraat Bankası’nın Türkiye Kupasına sponsor olduğunu söyleyen yetkililer Niğde Belediyespor yöneticilerinden saha kenarındaki reklam panolarını kaldırttırmasını sağladı. Niğde Belediyesporlu yöneticiler ise “Hayatımızda kazanacağımız en büyük reklam gelirini kaybettik.” Diyerek üzüntülerini dile getirdiler

Biletler pahalı olunca Belediye Başkanı kapıları açtı

Beşiktaş_Niğdespor Türkiye Kupası maçı öncesi bilet fiyatlarını astronomik fiyatlarla satmaya çalışan ve maç gününe kadar toplam 15 bilet satılması nedeniyle stat önünde bekleyen taraftarlar protesto gösterisinde bulundu. Belediye Başkanı  Faruk Akdoğan Belediye adına 1000 adet bilet alarak kapıların açılmasını sağladı.

Antalya, Bursa, Konya’dan 100 Beşiktaşlı

Niğde Belediyespor-Beşiktaş maçını izlemek için İzmir, Antalya, Bursa, Konya Beşiktaşlılar Derneğine mensup taraftarlar’ın gelmesi dikkat çekti. Beşiktaş’ın Niğde’deki karşılaşmasında esnaf yüzlerinin güldüğünü ifade ederek “Büyük takımların taraftarlarıda büyük. Niğde ilimiz birden hareketlendi” yorumunu yaptılar

Ferit Şahenk’ten ilgi bekliyorlar

Niğde Belediyesporlu futbolcular, Niğdeli olan ünlü İş adamı Ferit Şahenk’ten ilgi beklediklerini söylediler. Niğdeli İş adamlarından Murat Osmanoğlu “Ferit Şahenk’in Niğde’de rahmetli babasının yatırı ve birde yazlık bağ evleri var. Ülkenin her tarafından iş yapan Şahenk’ten İlimize destek vermesini istiyoruz.” yorumunu yaptılar.



Editör: TE Bilişim