Alpin Pozantı Gençlik ve Spor-Niğde Belediyespor futbol mücadelesinde gol yok.

 

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. grubunda 5. hafta maçında karşı karşıya gelen Alpin Pozantı Gençlik ve Spor ile Niğde Belediyespor takımları Pozantı İlçe Stadında futbol mücadelesi sergilediler.

 

90 Dakika süren karşılaşmada takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Niğde Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlik ve Spor karşısında beraberlik sonucu elde ettiği bir puanla puanını 6’ya yükseltirken sezon başından bu yana oynadığı 5 maçta toplam 9 puan kaybetti.

 

Niğde Belediyespor futbol takımı önümüzdeki hafta Pazar günü oynayacağı sezonun 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Akdeniz Belediyespor futbol takımı ile karşılaşacak.

 

Müsabakayı Şırnak Bölgesinden Ahmet Güven yönetti. Yan hakem görevlerini ise Şanlıurfa Bölgesinden Mehmet Yılmaz Çalışır ve Mustafa Ciloğlu üstlendiler.

 

Maça Alpin Pozantı Gençlik ve Spor futbol takımı; “Kadir, Ayhan, Cem, Ahmet, Kerem, Sedat, İsa, Burak, Selim, Emre, Mehmet” onbiri ile çıktı. Takım kaptanlığını İsa Daş yaptı. “Mehmet Aydın, Fatih, Ömer, Erdi, Görkem Adem, Serkan, Gökhan” ise yedek olarak kulübede yerlerini aldılar.

 

Niğde Belediyespor ise; “Asım, Rıdvan, Tolga, Tahsin, Rafet, İlker, Melih, Hamdullah, Oktay, Nevzat, Serdar” onbiri ile rakibi karşısında mücadele etti.

 

Tolga Taş, sezon başından bu yana üstlendiği Kaptanlık görevini Pozantı deplasmanında da gerçekleştirdi. Teknik Direktör Rıfat Avcu’nun Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen hak mahrumiyeti cezası devam ettiğinden maçta yönetici olarak İsmail Çizmeci görev yaptı.

 

Niğde Belediyespor’da; “Mevlüt, Fatih, Mustafa, Oğuz, Burak, Tugay, Resul Ekrem” kadroda yedek olarak soyundular ve yedek kulübesinde yerlerini aldılar.

 

 

İLK YARI

 

Futbol oynamaya elverişli bir havada oynanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. grubunda 5. hafta karşılaşmasında Alpin Pozantı Gençlik ve Spor-Niğde Belediyespor futbol müsabakasında taraflar birbirlerine üstünlük gösteremediler.

 

İlk yarıda gol pozisyonlarına giremeyen Alpin Pozantı Gençlik ve Spor-Niğde Belediyespor futbol takımlarının futbolcularının sert hareketlerini müsabakanın orta hakemi Ahmet Güven affetmedi.

 

Alpin Pozantı Gençlik ve Spor’un 2 numaralı formasını giyen Ayhan ile Niğde Belediyespor’da top koşturan futbolcular Tahsin, Oktay ve Nevzat, maçın orta hakeminden sarı kart gördüler.

 

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk 15 dakikasında takımlar birbirlerine üstünlük sağlamak için çaba sarf ettiler. Oyunun 60. dakikasından itibaren Niğde Belediyesporlu futbolcular müsabakaya galibiyet için asıldılar.

 

Niğde Belediyespor geliştirdiği baskılı ataklarında 68. ve 69. dakikalarda mutlak gollük pozisyonlarda meşin yuvarlak filelerle buluşmadı. Maçın ilerleyen dakikalarında sonucu etkileyebilecek gol kaydedilemeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere sona erdi: 0-0

 

STAD: Pozantı İlçe Stadı

HAKEMLER: Ahmet Güven (Şırnak), Mehmet Yılmaz Çalışır, Mustafa Ciloğlu (Şanlıurfa).

ALPİN POZANTI GENÇLİK VE SPOR:

Kadir, Ayhan, Cem, Ahmet, Kerem, Sedat, İsa, Burak, Selim, Emre, Mehmet.

YEDEKLER:

Mehmet Aydın, Fatih, Ömer, Erdi, Görkem Adem, Serkan, Gökhan.

TAKIM KAPTANI: İsa Daş

NİĞDE BELEDİYESPOR:

Asım, Rıdvan, Tolga, Tahsin, Rafet, İlker, Melih, Hamdullah, Oktay, Nevzat, Serdar.

YEDEKLER:

Mevlüt, Fatih, Mustafa, Oğuz, Burak, Tugay, Resul Ekrem.

TAKIM KAPTANI: Tolga Taş.

SARI KARTLAR: Ayhan (Alpin Pozantı Gençlik ve Spor), Tahsin, Oktay, Nevzat (Niğde Belediyespor)

KIRMIZI KARTLAR: Yok

 

Editör: TE Bilişim