Niğde Belediyesi tarafından kentte ilk kez düzenlenecek olan ödüllü Sutopu Turnuvası’nın startı 14 Aralık Çarşamba günü, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda verilecek. 5 takımın mücadele edeceği turnuvanın açılışı saat 17.00’de başlayacak.  Açılış töreninin ardından 18.00’de Halis Demir- Niğde Stars takımları ilk maç için karşı karşıya gelecek.

Niğde Belediyesi’ne ait Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda, tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalarda Niğde Belediyesi, Halis Demir, Şimşekler, Niğde Stars ve Olimpik Yüzme takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. 28 Aralık tarihinde oynanacak son karşılaşmada, Niğde Belediyesi’nin düzenlediği ödüllü Sutopu Turnuvası’nın şampiyonu belirlenecek. Şampiyon takım, Çiftehan Kaplıcalarında 3 gün sürecek tatille ödüllendirilecek.

14 Aralık Çarşamba günü Halis Demir ve Niğde Stars takımlarının mücadelesiyle başlayacak Sutopu turnuvası aynı gün Niğde Belediyesi ve Olimpik Yüzme takımlarının oynayacağı maç ile devam edecek. 16 Aralık’ta Şimşekler- Halis Demir ve Niğde Stars- Olimpik Yüzme maçları oynanacak. 23 Aralık’taki karşılaşmalarda ise Halis Demir ile Olimpik Yüzme ve Şimşekler ile Niğde Belediyesi takımları karşı karşıya gelecek. 28 Aralık’ta ise Niğde Stars ve Şimşekler maçının ardından Niğde Belediyesi ve Halis Demir maçları ile turnuva sona erecek.


 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim