Niğde Belediyesi’nin bayanlara yönelik ilk ve tek tesisi olan Bayanlar yaşam ve spor merkezi haftanın altı günü farklı dallarda etkinlik sunuyor. Step, plates, zumba, Fitness ve aerobik gibi spor faaliyetlerinin yanı sıra bayanlara sunduğu farklı alanlardaki kurslarla göz dolduruyor.

 Niğde Belediyesi sosyal belediye olarak vatandaşın her ihtiyacında yardımcı olurken sosyal aktiviteleri de unutmuyor. 2013 yılından bu yana sadece bayanlara özel hizmet veren Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi farklı alanlardaki faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yalnızca sporun yapılmadığı Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nde bayanların eğleneceği, güzel vakit geçireceği sosyal faaliyetler de bulunuyor. Bu faaliyetler arasında resim kursu, takı tasarım kursu ve doğa gezileri gibi etkinlikler yer alıyor.

ÇOK YÖNLÜ SPOR MERKEZİ
Spor yapmak ve formda kalmak için yaşam ve spor merkezine gelen annelerin çocuklarını emanet edeceği çocuk oyun bölümüyle anaokulu öğretmeni de bulunuyor. Bu merkezde çocuklar güvenli bir şekilde eğlenirken bayanlarda resim, takı tasarım kurslarında ve doğa gezilerinde vakit geçirebiliyor. Bunun yanında bayanların sağlıklı bir şekilde kilo vermesine de yardımcı olacak diyetisyen bulunuyor ve alanında uzman kişiler tarafından vücut analizi yapılıyor.
Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’nde, fitness salonları, aerobic, step, plates, zumba diyetisyen, çocuk oyun bölümü ve dinlenme salonu yer alıyor.
Öte yandan Niğde Belediyesi Bayanlar Yaşam ve Spor Merkezi’ne üye olanlar için ücretsiz yüzme havuzundan da faydalanacakları bir olanak sağladı.
 
Editör: TE Bilişim