Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Niğde Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulu bu yılda açıldı.
 
Futbol, basketbol, tekvando branşlarında faaliyet gösterecek yaz okulunda 250 öğrenci katıldıkları branşlarda eğitim görecek.
 
5 Şubat Stadyumu yanında yapılan sentetik çim sahada yaz spor okulunun açılışını gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaz spor okulunu açmaktaki amaçlarının, öğrencilerin yaz tatillerini faydalı aktivitelerle değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
 
Başkan Akdoğan; “Belediye yaz spor okuluna katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnsan hayatı boyunca bir şekilde sporla ilgilenmektedir. Sportif aktivitelere önem verilmesi gerekir. Spor yapanların zinde ve sağlıklı olduğunu görüyoruz. Özellikle çocuklarımızın sporla ilgilenmesi sağlıklı olmalarına etkendir. Yaz spor okulu çocuklarımızın spor yapmalarına katkıdır. Yaz spor okulunun amacı çocuklarımızı spora yönlendirmektir. Niğde Belediye spor kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bizimde teşviklerimizle Niğde’ye 5 Şubat Stadyumu yanında sentetik bir çim saha kazandırdık. Bu tesislerin Niğde de sayısını arttıracağız” dedi.
 
Başkan Akdoğan’ın konuşmasının ardından yaz spor okuluna katılan öğrencilere formalarını hediye etti. Ailelerinde katıldığı yaz spor okulu açılında Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaz spor okulu öğrencilerinin sunduğu gösteriyi izledi.
 
Yaz spor okuluna çocuklarını gönderen aileler ise Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a yaz spor okulunun açılmasını sağladığı için teşekkür ettiler.

















Editör: TE Bilişim