Niğde Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve yararlı aktiviteler yapması amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu açıldı. Niğde 5 Şubat Stadyumunda gerçekleşen yaz spor okulu açılışını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdi.

 

Futbol, basketbol, tekvando, yüzme branşlarında faaliyet gösterecek yaz okulunda 320 öğrenci yer alıyor. Yaz spor okuluna katılan öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı coşkuyla karşıladılar. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

 

Yaz spor okulu açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak yaz spor açılışlarını her yıl gerçekleştiriyoruz. Niğde’deki çocuklarımızın, yavrularımızın hem zamanlarını iyi geçirmesi, hem de spor adına başarılara imza atmaları için Yaz Spor Okullarını açıyoruz. Spor çocukların hem bedenlerinin, hem de zekalarının gelişmesine etki ediyor” dedi.

 

Niğde Belediyesi olarak bu yıl dört ayrı branşta Spor Okulunu açtıklarını belirten Başkan Akdoğan; “320 Çocuğumuz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırdılar. Müracaatlarımız devam etmektedir. Niğde Belediyesi Yaz Spor Okullarından faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakalı olan herkesi Yaz Spor Okulumuza katılmaları için davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Amacımız ve gayemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da farklı bir şehir meydana getirmek, spora duyulan ilgi ve alakayı artırmaktır” diyen Başkan Faruk Akdoğan; “Önümüzdeki yıllarda yine farklı adımlar atarak Niğde’yi sporda istediğimiz, arzu ettiğimiz yere getireceğimizi ümit ediyorum. Dolayısıyla hem katılan çocuklarımıza, hem bu organizasyon içerisinde yer alanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; “Çalışmalarda başarılı olmalarını temenni ediyorum. Ramazan Ayımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah Ramazan ayında yapılacak duaların, tutulacak oruçların ve yapılacak ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaz okulu açılış konuşmasının ardından Kayseri’de düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasında, Niğde’yi temsil ederek birinci olan  Ahmet Talha İnan’a altın vererek sporcuyu onurlandırdı. Diğer yandan yaz spor okuluna katılan öğrencilere kendi eliyle Forma dağıtan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklara başarılar diledi.

 

 

Editör: TE Bilişim