Niğde Belediyesinin Bahar Şenlikleri kapsamında kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arısında düzenlediği Futbol Turnuvası sona erdi.

 

Niğde Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası’nda 24 takım galip gelmek için mücadele etti. Düzenlenen turnuvada Niğde Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çekişmeli geçen final maçının ardından Niğde Belediyesi birinci olurken, Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli’nin oluşturduğu Milli Eğitim Müdürlüğü Spor ikinci, Emniyet Müdürlüğü Spor üçüncü ve Niğde Üniversite Spor ise dördüncü oldu.

 

Turnuvada dereceye giren üçüncü takımın kupasını ve dördüncü takımın madalyalarını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan verdi. Turnuva sonunda birinci ve ikinci olan takımların kupa ve madalyalarını ise Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak verdi.

 

Düzenlenen Turnuva için teşekkür eden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak; “Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a Niğde de ilk defa böyle bir turnuva düzenliği için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın devamını diliyoruz. Centilmence mücadele gösteren arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Turnuvaya katılan ve birincilik için mücadele eden bütün takımlara teşekkür eden Başkan Akdoğan; “Bu turnuvaları zenginleştirmek gerekir. Bu tür turnuvalarda kupa ve madalyaların yanı sıra değişik ödüllerinde verilmensin gerektiğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz turnuvada değişik ödüllerinde yer almasını sağlayacağız” dedi.



Editör: TE Bilişim