Niğde Belediyesinin Bahar Şenlikleri kapsamında kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arısında düzenlediği Futbol Turnuvası başladı.

 

24 takımın katıldığı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan spora önem verdiklerini belirtti.

 

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak spora verdiğim önem doğrultusunda Belediye bünyesinde ilk defa böyle bir organizasyon düzenlemiş oldu. Niğde’mizin kamu kurum ve kuruluşlarının burada hem spora olan ilgisini ortaya koyduk. Hem de böyle bir zenginliği sağlanmış olduk. Niğde’miz bilindiği üzere sporda pek mesafe kat edebilmiş bir il değil. Biz bu sene Niğde Belediyespor olarak BAL Ligi’nde mücadele ettik. Başlangıçta iyi başladığımız söylenemez ama daha sonraki haftalarda performans yükselerek devam etti. Bizim amacımız Niğde’mizi bir üst lige yani profesyonel lige çıkartarak ilimiz orada temsil etmek. Bundan bir yıl önce Niğde Belediyespor bünyesinde sadece Niğde Belediyespor Futbol takımı vardı onun dışında başka bir takım yoktu. Ama bugün baktığımız zaman gelen talepleri de değerlendirerek bedensel engellileri, işitme engellileri ve basketbol takımını Niğde Belediye Spor bünyesine dahil ettik. Niğde Belediyespor olarak amatör spor kulüplerinin hepsini destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın başlama vuruşuyla start alan turnuvaya katılan takımlar şu şekilde;

A GRUBU: Türk Telekom, PMYO, Müftülük, Kapalı cezaevi

B GURUBU: Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, Dr. Doğan Baran Hastanesi, İl Afet ve Acil Durum merkezi, Adliye

C GURUB:  MEM Personeli, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanlığı, Terziler Odası başkanlığı, F. Hakemler Derneği

D GURUBU: Tarım Açık Cezaevi, Niğde Valiliği, Basın Mensupları, Halk Sağlığı Müdürlüğü

E GURUBU: Baro Başkanlığı, Niğde Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, BİRKO-ÖZ İplik sendikası

F GURUBU: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Niğde Emniyet Müdürlüğü, Niğde Üniversitesi

 

 

Editör: TE Bilişim