Geçen Sezon Niğde’yi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ve 2012 - 2013 sezonunda da aynı şekilde Bölgesel Amatör Ligde mücadelesini sürdürecek olan Niğde Belediye Sporun yeni yönetimi belirlendi.

 

Niğde Belediye Spor’un renkleri Kırmızı-Lacivert oldu.

 

Niğde’yi bölgesel futbol ve basketbol liglerinde temsil eden Niğde Belediye Spor Kulübü yaptığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonucunda yeni yönetim kurulu, Niğde Belediye Spor Başkanı Yakup Yerlikaya, Yönetim Kurulu Üyeleri; Lütfi Demirsoy, Bayram Akdoğan, Doğan Arısoy, Mustafa Altunöz, Neşet Küçük, Rıdvan Eryiğit, Bayram Özmen, İlyas Yağız, Ramazan Bayraktar, Fatih Kaya’dan oluşuyor.

 

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında ayrıca BAL Ligi’nde bulunan futbol takımını geçen yıl 7. haftada devralan Antrenör Rıfat Avcu ile yeni sezonda da tekrar çalıştırması hususunda anlaşma sağlandı.

 

Bu kapsamda yeni sezon hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya; “Geçmiş yılarda Niğde’ye birçok şampiyonluk getirerek başarılara imza atmış Niğde Spor’un renklerine halkımızın duyduğu özlemi gidermek ve Niğde’mizde spora sahip çıkmak açısından, Niğde Belediye Spor Kulübü’nün Kırmızı- Beyaz olan forma rengini Kırmızı - Lacivert olarak değiştirdik. Yönetim kurulu tekrar toplanarak görev dağılımı yapılacak. Diğer faaliyet görüşülecek. Branşların tespiti ve bütçelerinin görüşülmesi ile birlikte futbol branşında iç transfere hız verip 10-12 futbolcu ile görüşmeler yapılacak. Daha sonra takımdaki eksik olan mevkilere önceden izlenen ve alınması için gerekli çalışmalar yapılan futbolcularla görüşülüp takıma kazandırılması sağlanacak” dedi.



Editör: TE Bilişim