Niğde’yi 3.ligde temsil edecek olan Niğde Belediye spor, iç transferleri gerçekleştiriyor.

 

Transferlerle takımın daha da güçleneceğini belirten Niğde Belediye Spor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya; “Belediye sporun 3. ligde galibiyetlere imza atması için 8 yeni transfer gerçekleştirdik. Niğde Belediye spor bu yıl ilimizi profesyonel ligde temsil edecek. Tüm Niğdelileri Niğde Belediye Spor'a destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Niğde Belediye Spor iç transferde; Teknik Direktör Eser Kardeşler, futbolcular Tugay Karatekin, Hakan Albayrak, Fatih Durak, Bulut Akbaş, Mustafa Taşkın, Murat Demirezen, Erdi Balcı ile sözleşme imzaladı.

 

Futbolcu Fatih Durak ; "Bir Niğdeli olarak takımın yıllardır içindeyim. Bu mutluluğu yaşadığım için gurur duyuyorum Niğde Belediye Spor'a katkım olduğu için. Önemli olan bundan sonrası. Önemli olan 3. ligde kalmak ve daha yukarı çıkabilmek" dedi

 

Belediye Spor futbolcusu Tugay Karatekin; "BAL liginde şampiyon olmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. İnşallah Niğde halkını ve seyircimizi önümüzdeki sene 3. ligde en iyi şekilde temsil edip tekrar şampiyonluğu yaşamak hedefimiz. Takım arkadaşlarıma ve hocamıza şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Bulut Akbaş ise; "Niğde Belediye Spor'da oynadığımız için şanslıyız. Güzel bir şehir güzel bir taraftar, güzel bir yönetim var. Geçen sene de el ele omuz omuza geldiğimiz bir şampiyonluk var onun, şampiyonluk duygusu hiç bir şeye değişilmez. Bu sene de tekrardan 3. ligde mücadele edeceğimiz için mutluyuz. İnşallah bu sene de aynı başarıyı gösterip şampiyon olup 2. lige adım atmayı düşünüyoruz" dedi.

 

Niğde Belediye Spor futbolcusu Murat Demirezen; "Geçen sezonu şampiyon olarak bitirmiştik. Bu sezonda yine Niğde Belediye Spor ile anlaştık. geçen sezonda Niğde Belediye Spor'un şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yeni sezonda da hedef şampiyonluk. Üst ligi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Mustafa Taşkın; "Geçen sene zor bir sezon geçirdik. Bunun sonucunda da şampiyon olduk. Güzel bir şampiyonluk oldu bizim için. Yeni sezonda da aynı şampiyonluğu yaşamak için Niğde Belediye Spor ile anlaştım. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Bu güne kadar ve bu günden sonra da bize yardımlarını esirgemeyecek olan Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'a da takım adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Futbolcu Erdi Balcı; "Yeni sezonda tekrar Niğde Belediye Spor ile anlaştım. Geçen sene yaşadığımız şampiyonluğu bu senede yaşayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle de Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediye Spor'un sözleşme imzaladığı bir diğer futbolcu Hakan Albayrak; "Niğde Belediye Spor'da oynamaktan mutluyum. Önümüzdeki sezonlarda da daha iyi başarılar göstereceğiz. Şampiyonluğumuz tüm Niğde halkına armağan olsun. İnşallah sene de daha iyi yerlere ulaşabiliriz" şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim