Niğde Belediye Spor Kayseri Yol Spora takıldı .

Niğde Belediyespor maça Cihan ŞENTÜRK ,Cafer ELEK,Ömer KABACA ,Seyit,İsmail ODABAŞI ,Onur ERGÜL ,Toma TABATADZE ,Mehmet NARİN ,Tugay ,Hakan ALBAYRAK,  Bulut Akbaş ilk 11 ile saha çıkan Niğde Belediyespor taraftarın büyük ilgi gösterdiği maça iyi başladı 8 dakikada Mehmet NARİN'in ayagından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti ilk yarı karşılıklı ataklarla tamamlandı .

İkinci Yarıda Farklı Niğde Belediyespor 

İkinci yarıya Mustafa Taşkın ,Resul Ekrem Turhan ve Erdi BALCI oyuna girmesiyle ilk yarıda oynanan oyun daha çok hareket geldi ama Kayseri Yol Spor alt sıralardan kurtulmak için puan almak için baskıyı arttırdı ve 83 dakikada yan hakemin Resul Ekrem Turhan 3 metre geriden çıkmasına rağmen ofsayt bayragını kaldırdı ve atağı kesti dönen top Niğde Belediyespor kalesinde gol gördü ve skor 1-1 oldu son dakikalardaki performansı yetmedi ve maç 1-1 tamamlandı.

Niğde Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi 5 Grubunda lider Ceyhansporun arkasından 47 puan ile ikinci sırada yer alıyor . 2 Mart pazar günü ise Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacaktır.



Editör: TE Bilişim