15 Mart'da yapılacak YGS sınavı nedeniyle maçlar hafta içi oynandı. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Niğde Belediye Spor bu hafta Çarşamba günü  Gaziosmanpaşa Spor ile karşılaştı. 


 Niğde Belediyespor  evinde Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geldi karşılaşmanın ilk 15 dakikasında etkili olan Niğde Belediyespor, dakikalar 16 gösterdiğinde rakip oyuncunun açtığı ortada ceza sahasında elle topa müdahale eden Murat Demirezen penaltıya sebebiyet verdi.Ethem Yılmaz Gaziosmanpaşa sporu 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmaz iken maçın ilk yarısı 1-0 bitti.


İkinci yarıya Niğde Belediyespor iki oyuncu değişikliği ile başladı .Halil Yılmaz oyundan çıkarken Reha Yaylı oyuna girdi.Emre Gemici oyundan çıkarken Ozan Çetinkaya oyuna girdi.Dakikalar 51 gösterirken Reha Yaylı ceza sahası içinden yaptığı vuruş ile skoru 1-1 eşitliğe getirdi.İkini yarıda bir çok pozisyonu değerlendiremeyen Niğde Belediyespor 90+  da Gaziosmanpaşalı futbolcu Uğur Uğurun gölü ile 2-1 geriye düştü .Niğde Belediyespor da son dakikalar da Abdulkadirin attığı gol maçın skorunu belirlerken maç 2-2 berabere tamamlandı.


Editör: TE Bilişim