Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, önceki gün 5 Şubat Stadında oynadıkları Aydınspor 1923 maçını 1-0 galip tamamlamalarından dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi.
 
Teknik Direktör Kardeşler, “Ben maçtan önce şunları söylemek istiyorum, maçın sonucu ne olursa olsun ben oyuncularımla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Ve bunu da her yerde söylemeye devam edeceğim” dedi.

Niğde Belediyespor’un Aydınspor 1923 ile oynadığı maçta 90 dakika boyunca 20 civarında atak yaptığını ifade eden Kardeşler, penaltı kaçırdıklarını, sağdan soldan ataklar yapıp, rakibi bunalttıklarını, kendi kalemize yaklaştırmadıklarının altını çizdi.

“Ve şunu üstüne basarak söylüyorum” diyen Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler her maçta olduğu gibi bu maçta da kendini bilmez birkaç kişinin durmadan futbolcularına ve şahsına haraket ve küfür etmelerine şiddetle tepki gösterdi.

Teknik Direktör Kardeşler; “Beni yaklaşık 4 senedir tanıyorsunuz. Bu 3-5 kendini bilmez kişi benim oyuncuma küfür edemez. Bundan sonra herkes haddini bilecek. Susuyorsam, bu şehre olan saygımdandır. Faruk Akdoğan’a olan saygımdandır, Yakup yerlikaya’ya olan saygımdandır” dedi.

“Ama 3-5 kendini bilmez benim oyuncularıma laf söyleyemez, söyletmem” diyen Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler; “Beni eleştirebilirsiniz, kötü hoca diyebilirsiniz. Hatta kovalayabilirsiniz, bunu eleştirmem” şeklinde konuştu.

Kardeşler; “Diğer bütün seyircilerimize teşekkür ediyorum. Onlar da tepkilerini koyarak bu kendini bilmez 3-5 çapulcuya fırsat vermedikleri için ben bu takımla gurur duyuyorum. Aslan gibi çocuklar bunlar. Onlar bu şehri temsil ediyorlar” ifadelerine yer verdi.

“Bizim İkinci Ligde olmamız önemli değil. Şehir İkinci Ligde artık, bunun farkına varsınlar” diyen Teknik Direktör Eser Kardeşler; “Ben sahaya gelen, bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ama gelip, bilet alıp, sadece çekirdek yiyip küfür edenleri kınıyorum” dedi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler; “Bu takım ve bu çocuklara bu şehrin, herkesin sahip çıkması lazım. Biz bu takımı 3-5 kendini bilmeze yedirtmeyiz. Bunu böyle bilsinler. Dediğim gibi herkes haddini bilecek!” şeklinde konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim