Niğde Belediye Spor Taraftarlar Derneği Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla açıldı.



Esenbey Mahallesi Paşakapı caddesi Olgay Sokakta hizmete sunulan Niğde Belediye Spor Taraftarlar Derneği üyeleri "Gençliğin Düşmanı Bonzaiye Hayır" pankartı açtılar.

Niğde Belediye Spor derneğinin açılmasından dolayı dernek başkanımıza Niğdeliler adına ve Belediye Başkanlığım adına teşekkür ediyorum diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediye Spor bu sezon profesyonel ligde yani 3. ligde mücadele eden bir takım. Takımımızın fahri başkanı olarak takımımızı destekliyoruz her zamanda desteklemeye devam edeceğiz. Amacımız hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bugüne kadar ne gerekiyorsa onu yaptık. Bugünden sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Tüm Niğdelilerden isteğimiz şu: Niğde Belediye Spor sahip çıkılmalı. Niğde Belediye Spor olması  sadece belediyeye ait olduğu anlamına gelmez. Önemli olan üst liglerde Niğde'mizin adının tanıtılmasıdır. Şehrimize katacağı sosyal etkinlikler bizim acımızdan önemli" dedi.

Artık futbolcularımız geçmişteki gibi otellerde kalmıyor

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Spor'a bugüne kadar yeterince sahip çıkılmadığı için Niğde Belediye Spor'a da biz sahip çıkıyoruz. Belediye Başkanı olduğumda zaten Belediye Spor diye bir takım vardı. O ismi değiştirmeden bizde takımı güçlendirerek bugünlere getirdik. Kısmet oldu Niğdelilerin hayali olan 3. lige çıktık. Ama bizim amacımız 2. lige çıkmak bizim hedefimiz bu sene bu şekilde. Hedef olmadan yolda yürünmez. Gideceğimiz yeri bilmemiz lazım. Bizim gideceğimiz yerde 2. lig. Ondan üstler olur mu? İnşallah oda olur. Bu dernek açılışını da bir işaret olarak alabiliriz. Geçmişte bunlar yoktu. Bugün var. Artık taraftarlar derneğimiz var. Kulüp binamız var. Artık futbolcularımız geçmişteki gibi otellerde kalmıyor. Futbolcularımız kendi tesislerimiz var burada kalıyorlar. Şimdi bir gençlik merkezi yapıyoruz antrenman sahası olacak. Bunların hepsi Niğde Belediye Spor için yanı Niğdeliler için olacak. Takımın adının Belediye Spor olmasından kimse rahatsız olmasın. Belediyede Niğdelilerin belediyesi. Niğde Belediye Sporda Niğdelilerin takımı. Bu takıma herkes sahip çıksın. Biz yeterince destek veriyoruz. Dernek binasının Niğde Sporumuza hayırlı olmasını, taraftarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Niğde Belediye Sporun başta başkanı olmak üzere yöneticilerini de tebrik ediyorum. Takımımız iyi yolda inşallah daha iyi olacak. Geçen hafta bir şanssızlık yaşadık. Bir oyuncumuzun ayağı kırıldı. Ondan dolayı da üzgünüz. Hakikaten takımızın iyi oyuncularından bir tanesiydi. Tekrar geçmiş olsun" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akdoğan işyeri açılışına katıldı

Yoğun bir hafta sonu mesaisi geçiren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye çalışmalarını incelemenin yanı sıra işyeri açılışlarına da katılarak, işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar diledi. Yeni çarşıda bir kafeteryanın açılışını yapan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, açılış kurdelesini keserek işyeri çalışanlarına ve işyeri sahibine hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Akdoğan futbolcuları kutladı

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde Belediye Spor'un  Çatalca Spor  ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Maçın ardından karşılaşmayı 3-0 kazanan futbolcuları tebrik eden Belediye Başkanı Akdoğan, yaptıkları mücadele ve aldıkları 3 puan nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, galibiyetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.




Editör: TE Bilişim