Niğde Belediye Spor teknik heyeti ve futbolcuları Aksaray maçı öncesi düzenlenen yemekli toplantıda moral depoladı.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Ecemiş, Mustafa Yiğit Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Spor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya’nın katıldığı yemekli toplantıda futbolcularla bir araya gelindi.

Yemekte konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediye Spor olarak son viraja doğru yaklaşmış bulunmaktayız. İnşallah son virajı da kazasız belasız dönersek hep beraber mutlu sona ulaşırız. Sezonun başında tüm hesaplarımızı 3. lige çıkmak için yapmıştık. Ligin son 7 maçından bir tanesi bu maçımızı da geçtiğimizde 6 maçımız kalacak, ama bu maç bizim için erken gelen bir final diyebiliriz. Aksaray maçının galibi üçüncü lige çıkmak için büyük avantaj elde etmiş olacak. Tabi ki bizlerde istiyoruz ki Aksaray maçının galibi biz olalım. Niğde Belediye Spor olarak, hem teknik heyetimiz olsun hem futbolcu olarak bunu yapabilecek güçte olduğunuzu biz biliyoruz. Futbola ilgi duyan kişiler bizim takımımızın daha iyi olduğunu o maçtan da galip ayrılacağımızı söylüyorlar. Oyunumuzu oynadığımız zaman mutlaka gülen taraf ve bu yükü göğüsleyen taraf biz olacağız'' dedi.

Akdoğan, ''Tabi şu an BAL ligi de olsa bir amatör ligdeyiz. İnşallah arkadaşların performansına göre mutlaka üçüncü lige çıkarız üçüncü ligde de sizlerle yine Niğde Belediye Spor olarak top koştururuz. Top oynarken topa ayak vururken mutlaka bunları düşünerek adım atıyorsunuzdur. Tabi iyi bir sonuçla galibiyetle gelirsek yüzde doksan dokuz üçüncü lig kapısını da sizler aralamış olacaksınız. Burada şunu söyleyeyim elbette rakip Aksarayspor, aramızda puan farkı yok denecek kadar az. Dolayısı ile bundan sonraki tüm maçlarda galip gelmek gerekir. Galip geldiğiniz zaman galibiyet primi olarak kişi başı bin 500 TL olarak bahsetmişler. Ben de tabi Belediye Başkanı olarak iki milletvekilimizin de desteği ile bu fiyatı 2 bin 500 TL olarak düşündük. Siz de topun altına ayağınızı koyun, bu maçı galibiyetle sonuçlandıralım. Hem siz sevinin hem biz sevinelim. Hedefimize de hep beraber ulaşalım” şeklinde konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da; “Salı günü zor bir maç var final maçı. Ben başarılar diliyorum ama öncelikle bu maç için inanmanız lazım inanırsanız bu iş olur inanmazsanız olmaz. Yani önce yenmeye inanacaksınız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi ise, “Bizler Niğde’de olduğumuz sürece sizin maçlarınıza hep katıldık, oynadığınız futbolu biliyorum. Aksaray maçında da oradaydım müthiş bir top oynadınız. Aynı topu oynarsanız ki birçok maçta o topu oynadınız, yine Aksaray'ı yenersiniz. Niğde'de oynanması ya da Aksaray'da oynanması önemli değil, oynayan oyuncular oynayan takımlar aynı, Niğde Belediye Spor - Aksaray Belediye Spor. Sonuçta hangi sahayı getirirseniz getirin bu takım o takımı yenecek güçte ve ben inanıyorum ki yenecek'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim