2012-2013 Bölgesel Amatör Ligi’nde de Niğde’yi temsil edecek olan Niğde Belediye Spor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik sergileyerek ligi 5. sırada tamamlayan Niğde Belediye Spor yeni sezon için hazırlıklara başladı.Antrenör Rıfat Avcı önderliğinde, 5 Şubat Stadyumu'nda gerçekleşen idmanı ve Niğde Belediye Spor Başkanı Yakup Yerlikaya, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Özmen ile birlikte izledi.

 

Niğde Belediye Spor Başkanı Yakup Yerlikaya “Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’ın talimatları ile gerek futbolcularla, gerek teknik kadroyla Niğde’mizi en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturduk." dedi.

 

Diğer yandan Taekwondo dalında, Orhan İnan ve Kasım Aydoğan antrenörlüğündeki milli sporcular Sefa Altınyüzük, Ahmet İnan, Ceyda Varol, Niğde Belediye Spor Kulübü bünyesine katıldı.

 

Sporculara başarılar dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan “ Biz hangi spor dalında olursa olsun ilimizi temsil edecek bütün sporcularımıza destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda taekwondo dalında temsilcimiz olacak sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim