Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Niğde Belediyespor deplasmanda Dersimspor ile karşılaştı.


Tunceli Atatürk Stadyumu’nda bu hafta Dersimspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan Dersimspor, Niğde Belediyespor arasındaki karşılaşma saat 13:00’da başladı. Karşılaşmanın ilk yarısının 32. dakikasında İbrahim Alan ile golü bulan Niğde Belediyespor 1-0 öne geçerken, Dersimspor 36. dakikada Ulaş Sarı ile bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.


İkinci yarının 63. dakikasında Taner Yılmaz ile ikinci golü bulan Niğde Belediyespor, 2-1 öne geçti. İkinci yarının sonlarına doğru ataklarını yoğunlaştıran Dersimspor 87. dakikada Ulaş Sarı ile ikinci golü bularak skoru yeniden eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Temsilcimiz Niğde Belediyespor Dersimspor karşısında berabere kalarak büyük bir fırsatıda kaçırmış oldu. Kastamonuspor deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kaldı. Niğde Belediyespor Kastamonuspor'un puan kaybettiği haftada puan kaybetti ve Kastamonuspor ile arasında ki puan farkını indirme şansını'da kaçırmış oldu.

Temsilcimiz Niğde Belediyespor Dersimspor ile berabere kalarak puanını 43'e yükseltti.

Niğde Belediyespor gelecek hafta evinde Manavgatspor'u konuk edecek.


Editör: TE Bilişim