Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Niğde Belediyespor  sezonun 3. hafta maçında deplasmanda  Konya Gençler Birliği spor ile karşılaştı.  Niğde Belediyespor yine galip…
 
Maçın 2. dakikasında Konya Gençler Birliği oyuncusu Çağdaş ile 1-0 öne geçen mavi-beyazlı evsahabi  ekip Niğde Belediyespor'un etkili oyunu ile karşılaşmayı 4-2 yenik tamamladı.
 
 Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Konya Gençlerbirliği Çağdaş’ın 2. dakikada attığı golle 1-0 üstün başladı.  Mücadelenin ilerleyen dakikalarında konuk ekibimiz  Niğde Belediyespor oyuna dengeyi getirdi.
 
Müsabakanın 19. dakikasında Serdar 1-1’lik eşitliği sağlayan golü kaydetti.  Bu golden sonra toparlanan konuk ekip daha etkili bir futbol ortaya koydu. İlk yarının sonlarına doğru Taha Berk Niğde Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 41. dakikada gelen bu golle Konya Gençlerbirliği ilk devreyi 2-1 yenik tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da konuk ekip Niğde Belediyespor etkili başladı. Maçın 51. dakikasında Gökhan takımının 3. golünü kaydetti. 62. dakikada Ali Rıza durumu 4-1’e getirdi. Konya Gençlerbirlği’nin 2. golü ise 89. dakikada Timur’dan geldi. Gençlerbirliği 3. hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı.
 

SAHA: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER:  Gökmen, Arda, Tülin Yavuz Sevinç, Kerim Karmazak
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Emre, Ahmet(M. Tuğrul), Mesut, H. Hüseyin, Ömer, Yasin, Davut, Çağdaş(Bayram), Hakan, Timur, Harun(Mehmet)
NİĞDE BELEDİYESPOR: M. Ali, Y.Selim, Fatih, Serkan, Ali, Yasin(Gökhan), Taha Berk, İlhan, Faruk(Raşit), Serdar(Cemal), A. Rıza
GOLLER: Dk 2 Çağdaş 89 Timur(Konya G.B). Dk 19 Serdar, 41 Taha Berk, 51 Gökhan, 62 Ali Rıza(Niğde Bld)
SARI KARTLAR: Çağdaş, Mesut, H. Hüseyin, Mehmet(Konya G.B) M. Ali, Y. Selim, A. Rıza(Niğde Bld) 


 
Editör: TE Bilişim