TFF 3 Lig 3 Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde 24 Erzincanspor'u konuk etti.

Foto galeriye git 
Haber-Foto: Enes Can ÖZMEN

Niğde Belediyespor maça : Cihan Şentürk-Mustafa Özgen-Güray Kula-Hakan Özkara-Güney Polat-Sami İzcican-Tolga Şahin-İbrahim Alan-Samet Yalçın-Tamer Yılmaz- Rıdvan Çelik 11 ile sahada yer aldı.


24 Erzincanspor : Ahmet Burgaz-Murat Şimşek-Enver Abdullah Filiz-Sefa Yıldırım-Oğuz Küçük- Alper Hamdi Bayraktar-Burhan Çoşkun-Recep Soner Cihan-Said Can Açıkalın-Fahri Genç-Yasin Dülger 11 ile sahada yer aldı.



Niğde Belediyespor taraftarının her zaman olduğu gibi bu maçtada yoğun ilgisi vardı.24 Erzincanspor taraftarı ise 30 kişilik bir grup ile maçı izledi.




Niğde Belediyespor maçın ilk yarısında etkili oyun oynamasına rağmen gol şansı yakalayamadı.Erzincanspor ise girdiği pozisyonları değerlendiremedi.İkinci yarıda İbrahim Alan'ın şutunu kaleci Ahmet Burgaz çıkarttı. İbrahim Alan ve Sami İzcican maçta tutuk bir oyun sergiledi.





Niğde Belediyespor evinde 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalarak puanını 32'e yükseltti. Lider ile arasında ki puan farkı 2'e indi.24 Erzincanspor ise puanını 28'e yükseltirken 4'üncü sıradaki yerini korudu.

Niğde Belediyespor son 4 haftada 9 puan kaybederek şampiyonluk için ağır bir darbe aldı.En son Çorum Belediyespor'a mağlup olan Niğde Belediyespor evince Erzincanspor'a diş geçiremedi.

Niğde Belediyesporlu taraftarlar maç sonunda oyunculara tepki gösterirken Semih Tokatlıya ise futbolcular neden oynamıyor diye tepkilerini dile getirdiler.

Niğde Belediyesporlu taraftarlar maç sonunda 24 Erzincanspor'u alkışlayarak centirmenlik örneği gösterdiler.


Editör: TE Bilişim