Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ; Yakında lideriz" dedi. 



 Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Harun Turhan  tarafından Niğde’nin spor ile tanıtılmasına katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

 


Niğde Belediye Spor’un galibiyet sevincini seyirciyle birlikte yaşayan ve seyircilerin de yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Faruk Akdoğan maç sonrası da taraftarı selamladı.

  

Galibiyetten dolayı Teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Akdoğan; “Bulunduğumuz Ligin şampiyonu ile oynadık. Oynanan maç sayısına bakacak olursak 68 Aksaray Sporun bir maç fazlası var. Eğer onlar bir maç fazla oynanmamış olsaydı, bugün lider biz olacaktık. Biz lider koltuğuna oturabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu. 

 

“İnşallah yeni teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve seyircilerimizle beraber Niğde Belediye sporu 3. Lige taşımak için elimizden geleni yapacağız” diyen Başkan Akdoğan; “Bugün de bunun için güçlü bir adım daha atmış olduk. Niğde Belediye Spor’un önümüzdeki maçlar da daha iyi olacağını düşünüyorum. Zor bir maçtı ama futbolcu arkadaşlarımız hakikaten canla başla mücadele ettiler galip geldiler. Takımı destekleyen halkımızın ve tüm takımda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.



 Niğde Belediyespor, Liderin Peşini Bırakmıyor

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grubunda 9. hafta oynanan müsabakalar sonunda grup liderliğine önceki gün kendi sahasında Nevşehir Gençlik Spor’u 2-0 mağlup ederek 19 puana sahip bulunan Mersin Büyükşehir Meski Spor yükseldi.

 

Lider Mersin Büyükşehir Meski Spor’u 17 puanla Sarayönü Belediyespor ile Niğde Belediyespor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan 68 Yeni Aksaray Spor, 16 puanla Çatalhüyük Çumra Belediyespor, 15 puan ve 1 maç eksiği ile Niğde Belediyespor futbol takımları takip ediyorlar.

 

Sezon başından bu yana 8 karşılaşmada oynayan ve grup liderinin peşini bırakmayan Niğde Belediyespor, önceki gün Niğde 5 Şubat Stadında seyircisi önünde lider olarak maça başlayan 68 Yeni Aksaray Spor’u 90 dakikalık mücadele sonrası 2-1 mağlup ederek rakibini puansız göndermeyi başardı.

 

Yeni Teknik Direktör Cengiz Seçsev’in yönetiminde bir deplasman, bir de iç saha olmak üzere oynadığı iki müsabakayı da kazanarak taraftarlarına moral depolayan Niğde Belediyespor futbol takımı, üst üste aldığı galibiyetlerle puan sıralamasında 5. liğe yükseldi.

 

BAL Ligi 5. Grup lideri Mersin Büyükşehir Belediyespor ile arasında sadece 4 puan fark kalan Niğde Belediyespor’un önümüzdeki haftalarda performansını yeni galibiyetlerle perçinlemek suretiyle şampiyonluk umutlarını artırması bekleniyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. grubunda sezona galibiyetle başlayan, ancak ilerleyen haftalarda başarı grafiği düşüş gösteren Niğde Belediyespor futbol takımında puan kaybının devam etmesi üzerine Kulüp Yönetimi tarafından Teknik Direktör Rıfat Avcu ile yolları ayırarak yeni Teknik Direktör Cengiz Seçsev ile anlaştı.

 

Sezon başından bu yana oynadığı 8 maçtan 4’ünü galibiyetle bitiren Niğde Belediyespor, diğer müsabakalarda ise 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 12 kez havalandıran Niğde Belediye, kendi kalesinde ise 6 gol görerek 1 maç eksiği ile 15 puan ve +6 averaja sahip oldu.

 

BAL Ligi 5. Grubunda en çok galibiyet alan takımlar 6 maçla Mersin Büyükşehir Meski Spor, 5 maçla Sarayönü Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, 4 maçla Niğde Belediyespor, Toroslar Belediyespor takımları oldular. Grupta sadece 1 galibiyeti olan iki takım ise grup sonuncusu Kocasinan Şimşek Spor ile Alpin Pozantı Spor futbol takımları.

 

Grupta en çok mağlubiyet alan ekipler 5 maçla Kocasinan Şimşek Spor, Akdeniz Belediyespor, Selçuklu Belediyespor, 4 maçla Kayseri Yol Spor, Nevşehir Gençlik Spor ve Adana Gençlerbirliği Spor takımları oldular. Namağlup takımın bulunmadığı 5. Grupta sadece 1 mağlubiyeti olan takım ise Niğde Belediye Spor ile Ceyhan Spor oldu. Grubun ilk 4 sırasındaki takımların ise 2’şer mağlubiyeti bulunuyor.

 

En az beraberliği bulunan takımlar 1 maçla lider Mersin Büyükşehir Meski Spor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Nevşehir Gençlik Spor, Akdeniz Belediyespor; 2 maçla Sarayönü Belediyespor, 68 Yeni Aksaray Spor, Toroslar Belediyespor, Karaman Belediyespor, Adana Gençlerbirliği, Kayseri Yol Spor, Selçuklu Belediyespor, Kocasinan Şimşek Spor takımları oldular.

 

Grubun en ç ok gol atan takımı ise 20 golle Toroslar Belediyespor, 17 golle Sarayönü Belediyespor, 12 golle lider Mersin Büyükşehir Meski Spor, Niğde Belediyespor, Karaman Belediyespor, 11 golle 68 Yeni Aksaray Spor futbol ekipleri oldu. En az gol kaydeden ekipler 4 golle Kocasinan Şimşek Spor, Akdeniz Belediyespor, 5 golle Alpin Pozantı Spor takımları.

 

En az gol yiyen takımlar 4 golle lider Mersin Büyükşehir Meski Spor, 68 Yeni Aksaray Spor, 6 golle Niğde Belediyespor, Ceyhan Spor, 7 golle Çatalhüyük Çumra Belediyespor, 9 golle Sarayönü Belediyespor, Alpin Pozantıspor olurken en çok gol yiyen takımlar ise 15 golle Kayseri Yol Spor, Toroslar Belediyespor,  Kocasinan Şimşek Spor, 12 golle Nevşehir Gençlik Spor, 11 golle Karaman Belediyespor, Adana Gençlerbirliği Spor, Akdeniz Belediyespor oldular.

 

Niğde Belediyespor Aksaray Engellini de Aştı ... Haberimiz için TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim