Liseler arası Gençler Voleybol şampiyonu olarak Burdur’a giden Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi 3.’lük kupasıyla ilimize döndü.
 
1–5 Mart tarihleri arasında Burdur’da yapılan maçlarda A Grubunda İzmir Amerikan Koleji, Karaman Bifa Lisesi ve Aksaray Anadolu Öğretmen Lisesi ile mücadele eden Niğde Anadolu Lisesi grup maçlarında iyi bir performans sergiledi.
 
Grup maçlarında Karaman Bifa Lisesini 3–2, Aksaray Anadolu Öğretmen Lisesi’ni 3-1’le geçen Niğde temsilcisi, İzmir Amerikan Kolejine 3–0 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçlarla gruptan 2. olarak çıkmayı başaran Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi, yarı final karşılaşmasında kıran kırana çeçen maçta rakibi Antalya Karatay Lisesine 3–0 yenilerek final hakkını kaybedip 3. lük maçı oynamaya hak kazandı.
 
Üçüncülük maçında grupta 3–0 yenildiği İzmir Amerikan Kolejini 3–2 yenerek hem rövanşı aldı, hem de 3.lük kupasını kaldırdı. Niğde’yi Burdur’da başarı ile temsil eden Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi Genç erkekler Voleybol takımı, Müdür yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yoldaş, başarıdan dolayı öğrencilerine ve okul yönetimine teşekkür etti.
 
 
Editör: TE Bilişim