İdris Turgut; Taraftarı seçim otobüsleriyle taşıyanlar değilde biz mi siyasetçiyiz? İdris Turgut; Taraftarı seçim otobüsleriyle taşıyanlar değilde biz mi siyasetçiyiz?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3 gurupta mücadele eden Niğde Anadolu FK bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla tarih yazmaya devam ediyor. 26. hafta maçında evinde Niğde Ömer Halisdemir Stadında lig ikincisi Kepez Belediyespor ile karşılaşan Niğde Anadolu FK maçtan 2-0 yenik ayrılarak ligde 19’uncu mağlubiyetini aldı.

Maçın ilk yarısında, konuk ekip etkili oyunuyla dikkatleri çekerken, Niğde Anadolu FK oynadığı futbolla hiçbir varlık gösteremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle bitti. İkinci yarıda oyunu domine eden konuk ekip Kepez Belediyespor 68. dakikada Ozan Can Dursun'un attığı golle 1-0 öne geçti. Maçta hem oyun üstünlüğünü hem de skor üstünlüğünü eline geçiren Kepez Belediyespor golden beş dakika sonra 73. dakikada Berat Eyüpoğlu'nun attığı golle durumu 2-0 yaparak takımını rahatlattı. Maçta kalan dakikalarda iki takımdan da gol sesi çıkmaması üzerine Niğde Anadolu Fk ligin dibinden kıpırdayamazken rakip Kepez Belediyespor ise aldığı 3 puan ile lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

Editör: TE Bilişim