Niğde Anadolu FK Genç Takımlar Sezon açılışı 20 Eylül Cuma günü 5 Şubat Stadında yapıldı. Açılışa Niğde Anadolu FK Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu,  Genç Takımlar İdari Direktörü Eser Eti, Genç Takım Antrenörleri, Niğde Anadolu FK  altyapısını oluşturan; 8-9-10-11-12 13-14 -15-16 ve 17 yaş takımlarında oynayacak oyuncular ve  velileri katıldılar.

Açılışta bir konuşma yapan Genç Takımlar İdari Direktörü  Eser Eti ; "Şu an burada, Aralık 2018 den beri Niğde genelinden izlediğimiz ve futbol okullarımızda eğitim verdiğimiz 100 yetenekli Niğdeli sporcu bulunuyor. 8 yaşından itibaren kurduğumuz takımlar; çok çalışarak, planlanan eğitimleri alarak ilimizi ve kulübümüzü tüm dünyada temsil edecekler. Biz Niğde’mizin çocuklarının yeteneklerine ve mücadele gücüne güveniyoruz. Acele etmeden, planlamalar dahilinde, önümüzdeki yıllarda önce Niğde Anadolu FK da ve ardında Avrupa da Niğde’mizi temsil edecek oyuncuları yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu toprağın çocuklarına güveniyoruz" dedi.

Niğde Anadolu FK Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu ise açıklamasında; "Sporcularımızın, yeteneklerine güvendiklerini, Niğde de önümüzdeki yıllarda çok güzel gelişmeler yaşanacağına inandığını söyledi. Sporcuların sadece yetenekli olmalarının bu iş için yeterli olmayacağını belirten Gündoğdu, çocuklarımızın  Niğde yi ve kulübümüzü temsil ettiklerini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadan, çok çalışmalarını ve temel sloganımız olan ‘ İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu’ kriterlerimize uygun bir gelişim göstereceklerini beklemekteyiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim