31 Mart – 11 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen Kurumlar Arası Dart Turnuvası sona erdi. Turnuvaya Açık Cezaevi damgasını vurdu. Şampiyonluğu Açık Cezaevi göğüslerken, 2. ‘lik ve 3. ‘lüğü de yine Açık Cezaevi’nin diğer iki takımı aldı.





İl Temsilcisi M. Mustafa İlçin, turnuvaya yaklaşık 20 takımın katıldığını ve çekişmeli maçların olduğunu söyledi. İlçin, kurumların turnuvaya gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını, kendilerine teşekkür ettiklerini, il içinde bu ve benzeri şekilde turnuvaların devamının geleceğini ifade ederek turnuvanın düzenlenmesinde ve yürütülmesinde destek ver GHSİM Müdürü Harun Turhan ile Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’e teşekkürlerini iletti.

 

Diğer yandan şampiyon olan Niğde Açık Ceza ve İnfaz kurumundan yapılan açıklama da ise 5 Şubat Spor Salonunda gerçekleştirilen Kurumlar Arası Dart Turnuvası’na 20 kurumun katıldığı, amatör ruhun ön planda olduğu müsabakalarda büyük rekabetlerin yaşandığı Dart Turnuvasına NİCE Spor Kulübü (Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunun Spor Kulübü) temsilen 10 Memur  katıldı. Şampiyona çok renkli, eğlenceli, bir o kadar da çekişmeli geçmiştir. Geçtiğimiz aylarda yeni kurulan NİCE Spor Kulübü ikinci faaliyet programını gerçekleştirdi. Bütün guruplardan başarıyla çıkan NİCE Spor Kulübü gurup olarak 1.lik, 2.lik ve 3. lük  kupalarını alarak büyük başarı gösterdikleri, Dart sporu ülkemizde ve özellikle Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunda yeni bir spor branşı olmasının yanında, çalışmaları destekleyen Kurum Müdürü Murat YILMAZ bundan sonraki tüm spor  dallarında Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu  olarak faaliyetleri destekleyeceğini belirterek turnuvaya katılan personele teşekkür ederek başarılarının devamını dilendi.

Haber kaynağı : Mustafa DİNÇER


Editör: TE Bilişim