Aroma Bayan Voleybol  3. Ligdeki temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta Adana İdman Yurdu  Bayan Voleybol Takımını ile karşılaştı.

 

Her zaman Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda oynanan Bor Ömürpen Şeker Spor  voleybol maçları seyircinin çok olması, hemde kapalı spor salonunun teknik yapısının yetersiz olması nedeni ile yapılan girişimler ile Niğde Üniversitesinin salonu açması ile Niğde-Bor Yolu üzerindeki BESYO salonunda oynandı.

 

Karşılaşmayı 3 – 0 gibi net bir skorla üstünlük sağlayan Bor Ömürpen Şeker Spor rakibinin de kötü oyunu ile adeta oyunu rolentiye bıraktı. Daha önceki çekişmeli maçlara göre seyir zevki ve heyecanı daha az bir karşılaşma olmasına rağmen voleybol severler galip gelmelerinin de sevinci ile memnun ayrıldılar.  Karşılaşmanın ilk setini  25 -19 , ikinci setini ise 25 – 23 alan Bor Ömürpen Şeker Spor takımı üçüncü seti rahat bir şekilde 25 -16  alarak bu maçtan da puan alarak çıktılar.

 

 

Bor Ömürpen Şeker Spor , Adana İdman Yurdu karşılaşmasına yine ilgi büyüktü, 4000 kişilik salonda yaklaşık 2000 voleybol seyircisi vardı.  Küçük yaştaki çocuklardan, yaşlılarımıza kadar her yelpazeden seyirci vardı. Bayan seyircilerin çokluğu yine dikkat çekti.  Maçtan önce Ömürpen firmasının hazırladığı çeşitli hediyeler seyircilere dağıtıldı.

 

Polis Okulu Öğrencileri  Orta Çarşı’yı solladı.

 

Bu karşılaşmanın ilginç bir yanı da Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Müdürleri Mehmet Karaca ile birlikte karşılaşmada bulunması idi. Niğde Polis Okulundan karşılaşmayı seyretmeye gelen yaklaşık 120 kadar öğrenci grubu, Bor Ömürpen Şeker Spor lehine  yaptıkları tezahurat ve seyirci şovları ile ilçemizin spor grubu olan Ort@çarşı grubunun önüne geçti.

 

Bor Huzurevi Sakinleri de karşılaşmayı izlediler.

 

Diğer bir ilginç görüntü de, Bor Ahmet Kuddusi Hz. Huzur evi ve Rehabilitasyon merkezinde kalan yaşlıların kurum müdürü Selahattin Yücel ve görevli hemşireler refakatinde karşılaşmayı izlemeleri oldu. Bu ortamı görünce Altunhisar ve Bor’daki Rehabilitasyon merkezlerindeki özürlü çocuklarımız aklımıza geldi, ileriki maçlarda sakıncası yoksa  görmeyi ümid ediyoruz.

 

Karşılaşmaya her zaman olduğu gibi yine protokol ilgisi vardı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karaca, Niğde Emniyet Müdür Yrd. Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclis Başkanı Erdal  Koçyiğit, Şehit Nuri Pamir Kışlası Komutanı Albay Önder Kamiloğlu, Bor TSO Başkanı Emrah Çalapkulu, Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu, Eski Milletvekillerimizden Mahmut Çetin, Ömürpen firmasının sahibi Lütfi Ede,  Hemşerimiz Pilot Albay, bazı meclis üyeleri, muhtarlar ve oda temsilcileri karşılaşmayı izlediler.

 

Bor Ömürpen Şekerspor karşılaşmaları, Borlu için iki haftada bir yaşadıkları sosyal bir faaliyet oldu. Seyirci sayısı her geçen gün artarken, seyirciyi daha çok zaman da salonda tutacak, seyirciye  voleybol şovu dışında ort@çarşı grubunun yeni şovlar ve görüntüler ekleyeceğini umuyoruz. Çünkü bu olay sadece maç olmaktan çıktı, geniş anlamda sosyal bir faaliyet haline dönüştü. Böylesi anları yaşatmaya sebep olan Ömürpen sahibi Lütfi Ede ve Voleybol Takımı oyuncu ve teknik heyetine teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim