Borlu hemşerimiz  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, sitemizin de üye olduğu KAPİMED - Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür plaketi verdi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ünlüer ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’KAPİMED Cemiyetinin Nevşehir’de yeni kurulan bir cemiyet. İlimizde bulunan haber sitelerini tek çatı altında toplayarak gerçekten güzel bir hizmet vermeye başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan sportif faaliyetleri Nevşehir kamu oyuna aktararak bizlerin çalışmaları hakkında Nevşehirli hemşerilerimize bilgiler veriyorsunuz. Bizlere bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim ve bundan sonra da ilimizde yayın yapmakta olan haber sitelerinin desteklerini bekliyoruz’’ diye konuştu.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ederken, KAPİMED Cemiyeti olarak ilimizde bulunan haber sitelerini tek çatı altında toplamaktan dolayı son derece mutluyuz. KAPİMED Cemiyeti ve bünyemizde bulunan haber siteleri olarak Nevşehir kamu oyuna doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışımız ile hizmet veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan sportif faaliyetleri de Nevşehir halkına elimizden geldiği kadarıyla aktarmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer daha sonra ise KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin’e teşekkür plaketi takdim etti.


Editör: TE Bilişim