Bisikletçimiz Erkut Türkmen Uluslar arası Muhsin Yazıcıoğlu yol yarışlarında 3. oldu.
 
Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz’ın verdiği bilgiye göre; Bisiklet Federasyon Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programı kapsamında bulunan ve bu yıl üçüncüsü yapılan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısına düzenlenen 3.Uluslar arası Muhsin Yazıcıoğlu yol yarışları 23–26 Haziran 2011 tarihleri arasında Sivas’ta yapıldı.
 
 
Yarışmalara İlimizi temsilen antrenör Özcan Kodaz nezaretinde Yıldızlar kategorisinde Erkut Türkmen, Burak Şahin, Sefa Ceylan, Serhat Talaymanoğlu ve Murat Talaymanoğlu katıldı. Turnuvaya yaklaşık Türkiye’den 40 il ve ayrıca 10 ülkenin milli takım sporcularının katılımıyla yapıldı. Üçüncüsü yapılan Muhsin Yazıcıoğlu bisiklet yarışlarında para ödüllü olması bakımından yoğun ilginin olmasına bağlı yarışın çok zor ve çetin geçtiğini belirten bisiklet antrenörü Özcan Kodaz sporcumuz Erkut Türkmen’in geçen hafta İlimizde yapılan Türkiye şampiyonası yarışında lastiği patladığı için madalyayı kıl payı kaçıran sporcumuz bu kez Sivas’ta yapılan büyük Uluslar arası organizasyonda derece yaparak 3. olarak bronz madalya aldıklarını söyledi.
 
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan bisiklet branşında İlimize ilk defa Uluslar arası düzeyde bronz madalya getiren sporcumuz Erkut Türkmen ve Antrenörü Özcan Kodaz’ı başarılarından dolayı kutlayarak başarılarının devamı noktasında her türlü desteklerinin devam edeceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim