Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Ülker'in işbirliği ile düzenlenen, 81 ilde, 100 binden fazla çocuğu sahaya indiren, Minik Erkekler İl Futbol Şenliği Niğde’de de sona erdi.
10-11 yaş grubundaki ilköğretim okulu öğrencileri MEB-TFF-Ülker işbirliğinde düzenlenen şenliklerle sahaya çıkıyor. Ülker'in 2007 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği içerisinde hayata geçirdiği herkes için futbol programı kapsamında düzenlenen şenlikler Niğde’de yapılan çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Okul Futbol İl Koordinatörü H. Mehmet Erkan, 81 ilde düzenlenen şenliklerde, ilköğretim okullarından oluşturulan ilçe karmaları il merkezlerinde kendi aralarında maç yaptıklarını belirterek; “10-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik yapılan turnuva rekabetçi olmayan, şenlik havasında, geçti. Asıl amaç kazanmak değil, oynamanın önemli olduğu şenlikte çocukların futbol yolu ile sosyalleşmelerini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Proje kapsamında düzenlenen  minikler futbol şenliği 5 Şubat sahasında yapıldı. Öğrencilerin yapmış oldukları birbirinden güzel hareketler izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, öğretmen ve öğrencilere yönelik olarak yaptığı konuşmada, Bu organizasyonda görev alan ekibinin büyük katkısı olduğunu belirterek “Çalışmalarından dolayı tüm beden eğitimi öğretmenlerimize, idareci ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim” dedi.


Editör: TE Bilişim