Niğde Belediyesi’nin düzenlediği “5. Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları arası Futbol Turnuvası” sona erdi. Final maçında İl Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımını 2-0 mağlup eden Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan verdi.

Niğde Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün bu yıl 5.’sini düzenlediği “Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları arası Futbol Turnuvası'na” 24 takım katıldı. 25 Nisanda başlayan ve dün sona eren turnuvada 51 müsabaka oynandı. 5 Şubat Stadı’nın yanındaki dış sahada gerçekleştirilen müsabakalar centilmenlik çerçevesinde tamamlandı.

24 takım arasında finale kalan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü futbol takımları son maçta karşı karşıya geldi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un da izlediği karşılaşmayı Milli Eğitim Müdürlüğü 2-0 kazanarak şampiyon oldu.

Final maçından önce ise Açık Cezaevi ve Kapalı Cezaevi futbol takımları, 3.lük, 4.’lük maçına çıktı. Normal süresi 3-3 berabere biten karşılaşmada Açık Cezaevi Müdürlüğü penaltı atışları sonrasında Kapalı Cezaevi Müdürlüğü’nü 5-4 yenerek, turnuvanın üçüncüsü oldu.

5. Futbol Turnuvası'nın şampiyonu olan Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımına kupa ve madalyalarını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan verdi. Turnuvayı Emniyet Müdürlüğü ikinci sırada tamamlarken, Açık Cezaevi Müdürlüğü üçüncü oldu. Turnuvanın dördüncüsü ise Kapalı Cezaevi Müdürlüğü oldu.

Turnuvada ayrıca Centilmenlik ödülünü Niğde Devlet Hastanesi futbol takımı alırken, 11 golle turnuvanın gol kralı olan Milli Eğitim Müdürlüğü futbolcusu Ömer Korkmaz da ödülünü Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan aldı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kupa töreni öncesinde yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti, dereceye giren takımları da tebrik etti. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak için Niğde Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek verdiklerini bildiren Başkan Akdoğan, “Niğde Belediyesi olarak futbol turnuvası düzenliyoruz, yaz spor okulları açıyoruz. Amatör spor kulüplerine yasaların öngördüğü şekliyle destek oluyoruz. Niğde Belediyespor’a destek oluyoruz. Spor ve diğer alanlarda yapılan tüm hizmetleri Niğdeliler adına yapıyoruz. Niğde’nin her şeyin en iyisine layık olduğu bilinciyle sizler için sizlerle beraber çalışıyoruz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, turnuvada dereceye giren futbol takımları ve yöneticileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.



 
Editör: TE Bilişim