Dokuz yıldır Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  görevi yapan ve İzmir İl Müdürlüğüne atanan Metin  Kaplan Niğde'ye veda ediyor. Kaplan ataması ile ilgili yaptığı açıklamada; 

Niğde’de 2004 yılından beri bulunduğum süre içerisinde özellikle milli takıma sporcu kazandırma noktasında ciddi çalışmalarımızın yanı sıra 1985 yıllarında uluslararasında Niğde’nin yalnızca balkan üçüncülüğü varken 2012 yılı itibarıyla Avrupa şampiyonasında 10, dünya şampiyonasında 1,işitme engelliler olimpiyat oyunlarından 1, balkan şampiyonasından ise 2 madalya almayı başardık.

Yine milli takıma gönderilen sporcu sayımız 70’e ulaştı. Ayrıca deplasman liginde toplam 8 takım atletizm kros ligi ile beraber 14 takım ilimizi temsil etmekte. Federasyonlarımızın Türkiye ve dünya şampiyonaları faaliyetlerinde 35 branşın üzerinde takımımız Niğde’yi en güzel şekilde temsil eder hale gelmiştir.

Özellikle devletin sırtında kambur olarak tabir edilen milli takımlarımızın kamp merkezi olan Demirkazık kamp eğitim merkezimizi faaliyete geçirerek 80 den fazla faaliyet gerçekleştirdik ve kamp merkezimiz artık kendi kendini işletir hale gelmiştir.

Hizmet ettiğim süre içerisinde Niğde’de çok güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Severek hizmet ettim ve Niğdeli vatandaşlarımızda gerek şahıs olarak gerekse bir kurum yetkilisi olarak mükemmel diyaloglarımız oldu. Bu diyaloglar sayesinde ortaya çok güzel başarılar çıktı.Niğde’de sporun kalkınması gelişmesi ve faaliyetlerin zenginleşmesi konusunda gerek müdürlük personelimiz gerekse hocalarımızla özverili bir şekilde çalışmanın huzuru ve mutluluğu ile ayrılırken yerime gelecek olan müdür arkadaşımızda benden teslim aldığı bayrağı bulunduğu yerden daha ileri götüreceğine bütün kalbimle inanıyorum, kısmet olursa 3 mayısta İzmir’e giderek görevimi teslim alacağım” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Değişti Harun Turhan Niğde İl Müdürü Oldu... Haberimiz için Tıklayın





Editör: TE Bilişim