18 Okulun katıldığı organizasyonda şampiyon Mehmet Emet Aydoğan İlköğretim olurken, maçlar büyük heyecana sahne oldu.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile birlikte Altınordu Spor Kulübünün organize ettiği 23 Nisan Futbol Şenliği, Mehmet Emet Aydoğan İlköğretim Okulu’nun şampiyonluğu ile sona erdi. 

18 okulun katıldığı ve 40 maçta 111 golün atıldığı organizasyon finalinde Kemal Çetintürk İlköğretim Okulu’nu 2-1 ile geçen Mehmet Emet Aydoğan ilköğretim Okuluna kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Demirhan verdi. 

Büyük heyecana sahne olan finalde ikinci olan Kemal Çetintürk İlk okuluna kupasını ise Kemal Aydoğan Okul Müdürü Mehmet Alkan taktim etti. 

Turnuvanın üçüncülüğünü Ağcaşar İlköğretim Okulu’nu müthiş mücadele sonucunda 3-2 yenen Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu kazandı.  Bu takımlar kupalarını, Mehmet Emet Aydoğan İ.O. Müdürü Cihat Şola ile Kemal Çetintürk İ.Ö. Müdürü Bayram Doğan’ın elinden aldı. 

Turnuvada fileleri 9 kez havalandıran Mehmet Emet Aydoğan İ.O.’dan Abdulkadir Gol Kralı oldu. Katılan tüm takımlara madalya, Altınordu futbol topu ve Niğde Anadolu FK şapkaları hediye edilirken, Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Demirhan, turnuvada mücadele eden okullara, emeği geçen öğretmen ile antrenörlere, organizasyonu yapan Niğde Anadolu FK’ya teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim