Niğde Amatör Ligi Play Of yarı final 2. maçında Mavi Martılar Yeni Niğde sporu uzatma ve ardından penaltılar sonunda eleyerek yarı finalde Bor Belediye Spor’un rakipi oldu.
 
Niğde Amatör Lig play-of karşılaşmalarına hava şartlarından dolayı oynanamayan Mavi Martılar Spor ile Yeni Niğde Spor’un yarı final 2. karşılaşması  bu hafta sonu Cumartesi günü saat 12:00’da Niğde 5 Şubat Stadyumunda oynandı.
 
Mavi Martılar Spor Kulübü ve Yeni Niğde Spor yarı final ilk maçında Yeni Niğde Spor 1-0 üstünlük sağlamıştı.
 
Yarı final 2. karşılaşmasına Mavi Martılar Spor hızlı ve atak başladı. Karşılıklı pozizyonların olduğu maçın ilk yarısında gol olmadı.  Maçın ikinci devresinde 75. dakika da golü bulan takım Mavi Martılar oldu.
 
Karşılaşmanın normal süresi 1-0 Mavi Martılar’ın üstünlüğü ile sonuçlandı. Daha önceki maçta Yeni Niğde Spor 1-0 üstün olduğundan maç uzatmaya gitti. Uzatmada da skor değişmediğinden penaltı atışlarına geçildi. Maçın orta hakemi Hakan Yılmaz’ın  düdüğü ile yapılan penaltı atışları sonrasında Mavi Martılar Spor rakibi Yeni Niğde Spor’u 4-1 yenerek, diğer finalist takım olan Bor Belediye Spor’un rakibi oldu.
 
Mavi Martılar ile Bor Belediye Spor Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün belirleyeceği ileriki tarihte final maçında karşı karşıya gelecek.
 
NOT : Haberi yaptıktan sonra aldığımız bilgiye göre bu gün yani 07 Mart 2011 günü, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde her iki takımın yetkililerinin de bulunduğu ortamda Maçın nerede yapılacağı kura ile belirlendi. 20 Mart 2011 Pazar Günü kura sonucunda Bor Belediye Spor ile Mavi Martılar Final karşılaşması BOR ilçemizde tek maç olarak  oynananacak.

 
Haber metin izinsiz alınamaz
Editör: TE Bilişim