Niğde’de görev yapan basın mensupları düzenledikleri futbol maçıyla stres attılar.
Yoğun iş temposundan kurtulmak ve stres atmak için futbol maçı yapan basın mensupları, profesyonel futbolculara taş çıkardılar.
5 Şubat Şehir Stadyumunun yanına yaptırılan sentetik çim futbol sahasında gerçekleşen karşılaşmada basın mensuplarının yanı sıra Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Emniyet Müdür Yardımcıları İsmail Koca, Köroğlu Kıraç, PMYO Müdürü Mehmet Karacan, Müdür Yardımcısı İbrahim Eldivan, Eski İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, Niğde Üniversitesi Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Abitter Özulucan, İl Kültür ve   Turizm Müdürü Mehmet Öncel Koç, YAZSANBİR Başkanı Hayrettin Eraslan, nigdemiz.com ve YOM Ajans Genel Müdürü Uğur Mart, Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu H. İbrahim Tongur’da yer aldı.
Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Özel İdare Genel sekreteri Ali Nebol, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Metin Kaplan ise takımlara taraftar olarak destek verdi.
Maçın orta hakemliğini Niğde Gazeteciler Birliği (NGB) Başkanı Hayrettin Yenel yaptı. Yenel, verdiği kararlarla maça damgasını vurdu.
 
90 dakikanın sonunda ise Fatih Kızılkaya’nın takımı Fırat Ensari’nin takımına 10-9 gibi bir skorla yenildi. Bu maçla birlikte Fatih Kızılkaya oynadığı bütün maçlarda mağlup olarak sahadan ayrıldı.
 
Editör: TE Bilişim