Niğde’de düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi İl birinciliğinde Bayanlarda ve Erkeklerde Bor İlçe okulları başarı gösterdi.
 
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği Yıldızlar Masa Tenisi İl birinciliği 14–15 Mart 2011 tarihlerinde 75. Yıl spor salonunda kupaların sahiplerini bulmasıyla sona erdi.
 
Niğde Masa Tenisi İl temsilcisi Tuncay Bozkurt şampiyonaya 13 erkek takım ve 5 bayan takımın katıldığını, kategorisinde şampiyon olan kız ve erkek takımın Niğde ilimizi 7–10 Nisan 2011 tarihlerinde Sivas’ta yapılacak Yıldızlar Türkiye Masa Tenisi şampiyonasında temsil edeceğini söyledi.
 
         Kupa töreninde konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan; Organizasyonun yapılmasında emeği geçenlere ve Okul idareci ve öğrenci sporculara katılımlarından dolayı teşekkürlerini belirterek başladığı konuşmasına 14 branşta yapılan spor faaliyetlerinin çoğunun tamamlandığını ve bu günde yıldızlar masa tenisi il birinciliği kupa töreninin yapıldığını söyledi. Niğde de masa tenisinin gelişmesinde Antrenörler Hüseyin Şahin ve Milli takım antrenörü Tuncay Bozkurt’un çalışmaları neticesinde Recep Erdoğan’ın milli takıma kadar yükseldiğini ifade ederek diğer sporculara da örnek olarak gösterdi. Şampiyonada derece yaparak kupa alan okullar ise şöyle sıralandı.
 
BAYANLAR SIRALAMASI:        ERKEKLER SIRALAMASI:
1-NİĞDE 19 MAYIS İ.Ö.O.               1-GÜLLÜCE İ.Ö.O.
2-BOR 100. YIL YİBO İ.Ö.O.            2-BOZKÖY İ.Ö.O.
3-KIZILCA ATATÜRK İ.Ö.O.           3-BOR KENAN EVREN İ.Ö.O.


Editör: TE Bilişim