Feda adını verdikleri ve futbolcuların maaşları konusunda fedakarlık etmelerini bekledikleri sezonunda en azından mücadelesiyle alkış toplayan Beşiktaş, dün belki de bu senenin en kötü futbolunu sergiledi. 

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor ile  karşılaşan Kara Kartallar, zor da olsa sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Oynanan futbol ve mücadele  Beşiktaşlılar'ı memnun etmedi. 

Ancak iddia edilene göre başarısızlığın iç yüzü oldukça ilginçti. 

TÜM KAFİLE VE GAZETECİLER ZEHİRLENDİ İDDİASI 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Niğde yolculuğunda öğle yemeğini yol üzerinde bir dinlenme tesislerinde yiyen Siyah-Beyazlı kafile zehirlenmişti. Kafile başkanı Ahmet Kavalcı başta olmak üzere teknik heyet, oyuncular ve takımı takip eden basın mensupları da halsiz düştü. 

Hatta kafile başkanı Ahmet Kavalcı, kaleci McGregor ile dün forma giymesi beklenen Oğuzhan Özyakup'a serum bağlandı ve dünkü maçın kadrosundan çıkarıldı. Sahada görev yapan futbolcular da sıcak havanın da etkisiyle gerçek performanslarından uzaklaştı. Tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırmayı başardı. 

Niğde Belediyespor 1 - Beşiktaş 2 ; HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN


Foto galeriye git






Editör: TE Bilişim