İlimizde düzenlenen ve 16 İlin takımlarının katıldığı Liseler arası hentbol grup birinciliği başarı ile tamamlandı.
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi ve Spor İzcilik Daire Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen 16 ilin katılımı ile yapılan Kız-Erkek Hentbol Grup Birinciliği Niğde 75.yıl spor salonunda başarıyla tamamlandı.
 
Şampiyonada ilk ikiye giren kız ve erkek takımları illerini yarı final grup müsabakalarında temsil edecekler.
 
Grup birinciliğinin kapanış töreninde kısa bir konuşma yapan Millî Eğitim Müdür yardımcısı Mesut Alkan katılan takımlara Şampiyona boyunca Centilmenliği elden bırakmadan mücadele ettikleri için bütün takımlara teşekkür eden Alkan; final oynayacak takımlara başarı temennisinde bulunarak İlimizden ayrılacak takımlara hayırlı yolculuklar diledi.
 
      Niğde’de düzenlenen Hentbol Gençler Grup Birinciliğine şu takımlar katıldı.
 
Nevşehir Toki Kız Meslek Lisesi, Nevşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Mersin Şevket Pozcu Lisesi, Mersin Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Hatay Hacı Ali Nurlu Lisesi, Aksaray Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Aksaray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gaziantep A. Konukoğlu Lisesi, Gaziantep Mehmet Uygun Lisesi, Adana Ramazan Atıl Anadolu Lisesi, Adana Erkek Lisesi, Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi, Kayseri İstikbal Lisesi, Osmaniye Atatürk Lisesi.
 
KIZLAR SIRALAMASI
1-MERSİN
2-AKSARAY
3-GAZİANTEP
4-KAYSERİ
ERKEKLER SIRALAMASI
1-MERSİN
2-ADANA
3-HATAY
4-AKSARAY





Editör: TE Bilişim