Türkiye Kick Boks federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan gençler, büyükler Türkiye kick boks şampiyonası 24-30 Haziran 2013 tarihinde Denizli ilinde yapıldı.

 

 Şampiyonaya ilimizi temsilen katılan sporcu  Ömer Tatlısoy 89 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi başarıyla temsil etti. Milli takım antrenörü ve kick boks il temsilcisi Ali Kale ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı ve halk eğitim müdürü Hikmet Ceylanı makamlarında ziyaret etti.

 

 

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Harun Turhan’ı ziyaret eden başarılı sporcu Tatlısoy, hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi.

 

 

Turhan; “ilimizde başarı düzeyi yüksek bir spor branşı olan kick boksta Türkiye şampiyonasında başarılı olan sporcumuzu kutluyorum başarılarının devamı dilerim” dedi.

 

 

Halk eğitim müdürünü ziyaret eden Milli takım antrenörü ve kick boks il temsilcisi Ali Kale ve başarılı sporcu Ömer Tatlısoy burada kurum müdürüne hedefini her geçen gün artırarak devam ettireceğini bu konuda kendisine güvendiğini belirti.

 

 

Halk eğitim müdürü Hikmet Ceylan; “kurumumuz adına denizli ilinde yapılan gençler, büyükler Türkiye kick boks şampiyonasında kurumumuzu temsil etmiş ve buradan Türkiye üçüncü olarak dönmüştür. Biz bundan dolayı çok gurur duyduk ve sporcumuzun başarılarının devamı dilerim” dedi.

 

 Halk eğitim müdürü Ceylan; sporcuyu çeyrek altın takarak ödüllendirdi.







Editör: TE Bilişim