Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası hazırlıkları Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde devam ediyor

 

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2013 faaliyet programı içerisinde yer alan büyükler K-1 Rules ve Low Kick Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı, ilimiz Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde devam ediyor. Kick Boks Milli Takımımızın, Kamp Müdürü ve Milli Takım Antrenörü Yusuf Şener, 4 Milli Takım Antrenörü 36 Milli takım Sporcusu olmak üzere 41 kişilik kadrosu, KKTC’den 1 antrenör 4 sporcu, ilimizden ise 1 antrenör 4 sporcu eşliğinde Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Kamp Müdürü ve Milli Takım Antrenörü Yusuf Şener yaptığı açıklamada;

“Dünya şampiyonası hazırlıklarını Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde yapmaktan memnunuz, bu kamp merkezi rakım, oksijen ve her türlü ortam açısından Türkiye’de sayılı yerlerden biri, bize burada kamp yapma imkanını sunan başta Federasyon Başkanımız sayın Salim Kayıcı ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz sayın Harun TURHAN’A ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hedefimiz dünya şampiyonasında kürsüde İstiklal Marşımızı söyletip Bayrağımızı göndere çektirmektir.” dedi.

 

Yusuf Şener’in verdiği bilgiye göre; Türkiye Kick Boks Milli Takımımız, Brezilya’nın Sau Poulo kentinde 01/05 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na, K-1 Rules branşında 12 erkek 7 bayan ve Low Kick branşında 12 erkek 5 bayan sporcu ile katılacak.

 

Editör: TE Bilişim