Kick Bokscularımız uluslar arası Akdeniş Kick Boks Şampiyonasından 9 Madalya ile döndü.

 

Kick Boks Federasyonu Niğde il temsilcisi milli takım antrenörü Ali Kale Uluslar arası Akdeniz kick boks şampiyonası hakkında açıklamada bulundu.

 

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine İlimiz Kick Boks takımı 24–25 Aralık 2011 tarihlerinde Antalya’da yapılan Uluslar arası Akdeniz Kick Boks şampiyonasına 1 idareci, 1 antrenör, 1 hakem ve 10 sporcu ile katılarak 7 Ülke 33 İl 450 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvadan Niğde kick boks takımı olarak 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak İlimizi en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi. Bu alınan bşarılı sonuçlarla 2012 yılında yapılacak olan ulusal ve uluslar arası turnuva ve şampiyonalarda hedefimizin daha büyük başarılara imza atarak Niğde ilinin sporda hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi. Kale; çalışmalarımızda maddi ve manevi destek veren Niğde Valisi Âlim Barut’a, Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Polis Okulu Müdürü Mehmet Karaca, Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner Öke, Veteranlar Spor Kulübü ve Barış Tur yönetimine teşekkür etti.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan; İlimizi başarıyla temsil eden Kick Boks takımını tebrik ederek başarılarının devamını temenni ederek İlimizde sporun her dalında başarı grafiğinin sürekli artarak yükseldiğini kick boks sporundaki başarılarımızın bunun bir göstergesi olduğunu hatırlatan Kaplan; 2012 yılı spor sezonunun İlimiz ve Ülkemiz adına başarılı geçmesini diledi.

 

TEKNİK SONUÇLAR:

Sündüz Özbek            1.Altın Şahiner Spor Kulübü

Mete Erdem                1.Altın Şahiner Spor Kulübü

K.Deniz Kesek            1.Altın Veteranlar Spor Kulübü

Turğut Karadağ           1.Altın PMYO Spor Kulübü

Demet Üzümcü           2.Gümüş Şahiner Spor Kulübü

İsmail N. Köken          2.Gümüş Gençlik Spor Kulübü

Mustafa Melemezoğlu 3.Bronz Şahiner Spor Kulübü

Damla Kesek               3.Bronz Şahiner Spor Kulübü

Bülent Başaran            3.Bronz Gençlik Spor Kulübü

 

 

 

Editör: TE Bilişim