11–14 Haziran tarihinde Malatya da yapılan 7.Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonasına 11 ilden 282 sporcu katıldı. Niğde takımı 94 puanla takım halinde turnuva 2. si oldu. 20 sporcudan katıldığımız şampiyonadan 8 Altın 7 Gümüş madalya alan sporcularımız Türkiye Şampiyonası öncesi moral depoladı.


 

Niğde ilinden Gençlik Spor Kulübü, Şahiner Spor Kulübü, NİFAD Spor Kulübü, Veteranlar Spor Kulübü, PMYO Spor Kulübü, Polis Gücü Spor Kulübü, Dünya Spor Kulübü’nden toplam 20 sporcu turnuvaya katıldı. Turnuvaya katılan sporcular Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı ziyaret ettiler. Harun Turhan sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak bundan sonraki yapılacak olan şampiyonalarda sporculara başarılar diledi.


 

Kick Boks il temsilcisi ve milli takım antrenörü Ali Kale ve turnuvaya katılan sporcular Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner Öke’yi ziyaret ettiler. Başkan Bahar Şahiner Öke,  “Niğde ilinin ve turnuvaya katılan sporcularımızın kazandığı başarıdan memnuniyetlerini dile getirerek, sporcularımızın kazandığı her başarı daha güçlü bireyler olmaları yolunda attıkları önemli adımlardır. Şahiner Spor Kulübü’nden turnuvaya katılan 4 sporcumuzun üç altın ve bir gümüş madalya almışlardır. Sporcularımızın başarılarını kutluyoruz” dedi.

 

Kick Boks il temsilcisi Ali Kale, “ Aldığımız başarıda emeği geçen sporculara ve şampiyonaya katılmamızda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner Öke, Polis Gücü Spor Kulübü Yönetimine, Veteranlar Spor kulübü Yönetimine ve Turnuva Sponsorumuz Kadesh Travel Genel Müdürü Mustafa Şahiner’e katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.



Editör: TE Bilişim