Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bölgesel ligde almış olduğu başarılı sonuçlar ile birlikte ayın 15-16-17 sinde 3.lige yükselme grup maçlarında oynayacağı müsabakalarda, kardeş takım Bor Ömürpen Şekerspor’dan destek geldi.

 

Bor Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol Takımı Heyeti; Voleybol Şube Sorumlusu Göksel Yapıcı, Antrenör Erhan Yüksel ve taraftar temsilcisi Kağan Yüksel Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımına destek için Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a makamında ziyarette bulundu.

 

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Erat; kardeş spor kulübünün nezaket destek ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bor Ömürpen Şekerspor Başkanı Lütfü Ede’nin il dışında olması sebebiyle mazeretini belirterek ziyarette hazır bulunamadığının dile getirildiği konuşmaların ardından ziyaret konuşmasına devam eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; Bor Ömürpen Şeker Spor Kulübümüz Başkanı ile telefonla bu konuda görüştüklerini ve güzel dilek ve temennilerini paylaştık. Kentimizde güzel şeyleri başarmaya büyük emek sarf eden değerli bir ağabeyimiz. Kendisini tekrar buradan kutluyorum. Kardeş takımlar olarak; Spor adına Bor ve bölgesinde güzel başarılara imza atmaya hep birlikte devam edeceğiz. Takımın yöneticisinden, oyuncusundan, takım malzemecisinden ve desteklerini esirgemeyen seyircisi ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu karşılaşmalarda kazanılacak başarı hepimizin olacak ve herkes bu başarıya desteğini vermeye devam edecektir.

 

Müsabakalarda destek için yanımızda olmanız ve bizzat karşılaşmalar da takıma seyirci olarak destek taleplerini yerinde buluyor ve katkılarınızı bekliyorum. Müsabakalar da Bor Belediyespor Takım oyuncuları hazırlıklarını tamamladı. Sporcu ve takımın iyi bir sonuç elde ederek kentimize döneceklerine inanıyor ve başarılar devamını diliyorum.      

 

Burada önemli olan spor’un sevilmesi, sporun yaşatılması ve gençlerin spor’a kazandırılması olmalıdır. İleri de gençlerimizin üstün başarılarıyla daha büyük yerlerde kentimizin adını profesyonel anlamda duyurmalarıdır. Bu değerlere hep beraber sahip çıkacağız. Bor Belediyespor’un başarısı hepimizin başarısıdır. Spor’un amacı kardeşliğin daha da pekiştirilerek, geliştirilerek yaşatılmasıdır. Kazanan Bor olacaktır.

   

Editör: TE Bilişim