Wushu Niğde Ekibi Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı

 

         Türkiye Wushu federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler bay-bayan sanda ve Taolu Türkiye şampiyonası 12-15 Nisan 14 tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleştirilmiştir.Wushu milli Takım Antrenörü Niğde İl temsilcisi Ali ÖZKAN turnuva hakkında bilgiler verdi.

 

 

         39 ilden 350 sporcunun yarıştığı şampiyonada maçlar çok çetin geçti. Niğde ilimizi temsilen 3 kulüp 8 sporcu 1 idareci ve 1 antrenörle birlikte toplam 10 kişi katıldığımız turnuvada bor Özkan Spor Kulübü sporcusu Altunhisar Halk Eğitim Merkezi ve Altunhisar zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Antrenörü Hatice KALENCİK Büyük bayanlar 75 kg da Türkiye 2. Si olarak gümüş madalya kazanmıştır. Sporcularımız son derece güzel maçlara imza attılar ve gelecek adına ümit vaad eden bir turnuva geçirdik. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda geçen yıl olduğu gibi Milli takıma Başarılı sporcular vermeyi hedefliyoruz. Wushu Niğde’de gelişmekte olan bir spor ve sponsorlarla daha da büyük başarılar elde edileceğine inancım tam.

 

 

         Bu turnuvada Wushu İl kafilesini destekleyen başta Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ’A, Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar YEŞİLTAŞ’A Niğde gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’A Altunhisar belediye Başkanı Erdal SARI’YA maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Editör: TE Bilişim