İşitme Engelliler Güreş milli takım antrenörü Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görevli Kadir Kuş’un antrenörü Yılmaz Kurt Olimpiyat oyunları milli takım kampı hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

 

 

İşitme Engelliler Federasyon Başkanlığının 2013 yılı kapsamında; 25-04 Ağustos 2013 tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya kentinde yapılacak İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat oyunlarına hazırlık amacı ile İlimiz İşitme Engelli Milli Güreşçisi Kadir Kuş 07 Temmuz - 04 Ağustos 2013 tarihleri arasında Ankara Elmadağ’da yapılacak olan Milli Takım hazırlık kampının yoğun ve verimli geçmesi bekleniyor.

 

 

Daha önce Dünya 3. olan Kadir Kuş’un hedefi Ağustos ayında Sofya’da yapılacak olan işitme engelliler olimpiyat oyunlarında Altın madalyayı Niğde’mize getirmek istiyoruz. Ve ilimizde ilklere imza atan Sporcular arsında yer almak istiyoruz. Bunun için çok iyi çalışıyoruz. Kadir kendine inanıyor ve güveniyor bu madalyaları kazanacak güç ve performansa sahip tek isteğimiz herkesin bizlere destek olması şuana kadar destek veren herkese çok teşekkür ederim Ayrıca  bizden desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Harun Turhana Teşekkür ederiz dedi.

 

Editör: TE Bilişim