Niğde Üniversitesi  Kadın Futsal Takımı Hatay'da yapılan grup müsabakalarında karşılaştığı tüm takımları yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takımın sporcuları elde ettikleri başarının ardından kazandıkları kupayla birlikte Niğde Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Görür’ü  ziyaret etti.


Mustafa Kemal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 19-23 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan turnuvaya Niğde Üniversitesi’nin  yanı sıra Selçuk Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Gazi Kent Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi katıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mehmet Balçın'ın antrenörlüğünü yaptığı Kadın Futsal Takımımız müsabakalarda Mersin Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesinin arasında namağlup olarak şampiyon oldu.

Sporcu öğrenciler Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Berkan Alpay ve Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Balçın ile birlikte Rektör Prof.Dr. Adnan Görür’ü ziyaret ederek turnuva hakkında bilgi verdiler.

Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür de kazanılan başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek öğrencileri kutladı.


Editör: TE Bilişim