Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde, 17–30 Temmuz 2011 tarihleri arasında İşitme Engelliler Serbest ve Greko Romen Güreş Milli Takımı hazırlık kampı yapacak.

İşitme engelliler Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Mahmut Akkuş’un yaptığı açıklamaya göre; Serbest ve Greko Romende teknik heyetle birlikte 40 sporcu hazırlık kampına katıldı. Uluslar Arası şampiyonalara ve turnuvalara hazırlanacaklarını belirten Akkuş Kampın kendileri açısından faydalı geçmesini beklediklerini ifade ederek Özellikle Demirkazık’ın temiz havasında, 1700 rakımda, performansa dayalı, fizik kuvvet, kondisyon, mukavemet, dayanıklılık ve teknik taktik çalışmaları yaparak oksijen depolayacaklarını söyledi.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan daha önce birçok kez Demirkazık kamp eğitim merkezinde kampa gelen İşitme Engelliler Güreş Milli Takımına ve Federasyon Başkanı Oktay Aktaş’a çok teşekkür ederken; “Tesislerimizde kamp yapan Milli Takımlarımızı ağırlamak bizler için büyük bir şeref, İşitme Engelli Güreş Milli Takımımızın başarısı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız dedi” dedi.


Editör: TE Bilişim