İşitme Engelliler Spor Kulübüne Malzeme Yardımı yapıldı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan İşitme engeliler spor kulübüne malzeme yardımı yaptı. İl Müdürü Harun Turhan; İlimizde sporun gelişmesi kalkınması, yetenekli ve kabiliyetli sporcuların keşfedilerek ortaya çıkarılması, gençlerin boş zamanlarını spor yaparak faydalı bir şekilde değerlendirmesi ve kar amacı güdülmeksizin İlimizde ekonomik sıkıntı içerisinde olan spor kulüplerine imkânlarımız dâhilinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

 

İşitme Engelliler Spor kulübüne verilen malzemelere sponsor olan Organize Sanayi Başkanı ve Ultaş İplik fabrikası Genel Müdürü Mustafa Altunbaş’a teşekkür eden İl Müdürü Turhan; Maddi sıkıntı çeken spor kulüplerine malzeme yardımında örnek olan Ultaş İplik fabrikası gibi diğer fabrika ve sivil toplum örgütleri yöneticilerine de seslenerek bu yardımların çoğalmasını istedi.

 

İlimizi işitme engelliler Futbol 1. Ligi 3. Grupta temsil eden İşitme Engelliler spor kulübü Başkanı Hasan Kılıç, Başkan yardımcısı Azmi Orhan ve antrenörleri Mehmet Yıldırım da Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ultaş İplik fabrikası Genel Müdürü Mustafa Altunbaş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

 



Editör: TE Bilişim