İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Harun Turhan’dan motivasyon ziyareti.


27 Nisan 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Demirkazık kamp eğitim merkezinde kampa giren  işitme engelliler spor federasyonu güreş milli takımını  ziyaret eden il müdürü Harun Turhan’ a  Kamp Müdürü Murat Güngör kamp hakkında bilgi  verdi.

            Ermenistan’da yapılacak olan işitme engelliler gençler ve yıldızlar dünya şampiyonası ilk hazırlık kampı olduğunu  bu kamptan sonrada Demirkazık  kamp eğitim merkezinde 2 kamp daha yapacaklarını   söyledi.

            Kampa 12 antrenör  ve 48 sporcu ile başladıklarını, bu sporcuların Türkiye şampiyonasın da dereceye giren sporcular olduğunu belirtti. Dünya şampiyonasında serbest ve grekoromen olmak üzere gençler ve yıldızlar kategorisinde 4 takım olarak katılacaklarını, genç ve yıldız güreş takımının ilk defa dünya şampiyonasına katılacağını belirti. Kamp ortamının çok güzel ve antrenman acısından mükemmel olduğunu belirten Güngör hedeflerinin şampiyonadan bol madalyayla dönmek olduğunu söyledi.

            İl Müdürü Harun Turhan’ da teknik ekibe ve sporculara yapılacak olan dünya şampiyonasında başarılar dileyip Demirkazık kamp eğitim merkezinde ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

 


Editör: TE Bilişim