İşitme Engelli Güreş Milli Takımı Demirkazık da Kampa girdi. Milli Takıma Niğde’den Kadir Kuş çağrıldı.
 
 
Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde, 15–29 Aralık 2010 tarihleri arasında İşitme Engelliler Serbest ve Greko Romen güreş milli takımı hazırlıkkampı yapacak. İşitme engelliler güreş Milli takım Teknik Direktörü Mahmut Akkuş’un verdiği bilgiye göre Serbest ve Greko Romende 7 antrenör 37 sporcu hazırlık kampına davet edildi. Uluslar arası şampiyonalara ve turnuvalara hazırlanacaklarını belirten Akkuş Kampın kendileri açısından faydalı geçmesini beklediklerini ifade ederek Özellikle demirkazığın temiz havasında, 1700 rakımda, performansa dayalı, fizik kuvvet, kondisyon, mukavemet, dayanıklılık ve teknik taktik çalışmaları yaparak oksijen depolayacaklarını söyledi.  
 
          Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Gafur Emlek daha önce iki defa Demirkazık kamp eğitim merkezinde kampa gelen İşitme engelliler güreş milli takımına ve Federasyon başkanı Oktay Aktaş’a çok teşekkür etti. Tesislerimizde kampa gelen milli takımlarımızı ağırlamak bizler için büyük bir şeref, İşitme engelli güreş milli takımımızın başarısı için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız dedi.
 
 
İŞİTME ENGELLİ GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA NİĞDEDEN KADİR KUŞ KATILIYOR
 
         İşitme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Azmi Orhan Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde, 15–29 Aralık 2010 tarihleri arasında İşitme Engelliler Serbest ve Greko Romen güreş milli takım hazırlıkkampına Kadir Kuş’un davet edildiğini söyledi. İşitme Engelliler güreş Milli takım kampına Türkiye’nin çeşitli illerinden 37 sporcu katılıyor. Uluslar arası şampiyonalara ve turnuvalara hazırlanan milli takım kampına sporcu vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Azmi Orhan Milli takımlara sürekli sporcu kazandırdıklarını ifade ederek Milli takıma katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim