Hentbol Genç Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Kızlarda Niğde Kız Mesles Lisesi, erkeklerde ise Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi birinci oldu.

 

 

24-26 Kasım 2013 tarihleri arasın da 75. Yıl spor salonunda düzenlenen okullar arası  Genç Kız ve Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları sonucun da kızlarda Niğde Kız Teknik Ve Meslek Lisesi  Hentbol Takımı  il 1.si olurken erkeklerde de Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi 1. oldu.

 

 18-22 Aralık 2013 tarihinde Antalya’da yapılacak olan grup müsabakalarına Kızlarda Kız Meslek ve Teknik Lisesi Erkeklerde ise Bor Toki Anadolu Öğretmen Lisesi katılacak.

 

 

 Niğde Kız Teknik ve Meslek Lisesi  Okul Müdürü Salih YAŞAR yaptığı açıklama da ;okulumuz öğrencileri son 3 yıldır Voleybol,Hentbol,Futsal,Halkoyunları,Atletizm,Masa Tenisi ve Taekwondo branşların da faaliyet göstermiş  olup toplam 33 adet kupa kazanarak okulumuzun adını hem ilimiz de , hem de grup yarışmaları ve Türkiye şampiyonaların da duyurarak, elde ettikleri başarılarla  hepimizi gururlandırdıklarını belirten Yaşar Hentbol takımımız da son iki yıldır il 2.si olarak bu 1.liğin sinyalini daha önceden vermişti.Bu sene 1. olma başarısını gösteren başta öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömür Özdemir’e teşekkür ederken Antalya’da yapılacak Hentbol grup müsabakalarında İlimizi temsil edecek olan Kız ve erkek takımlarımıza başarılar dilerim dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim